Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

BURNING CHORDS RECORDS

Informacje o polskich albumach Ska / Reggae/ Rocksteady / Soul

Postprzez jareg Wt lut 19, 2008 18:42

burningchords napisał(a):Dla pierwszych iluś tam osób, które kupią album u nas, mała niespodzianka umożliwiająca w pełni nacieszyć się wkładką.

Fajny ten bajer :wink: . Nie pozostaje nic innego jak zaprosić kogoś na partyjkę. :lol:
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Postprzez sokół Wt lut 19, 2008 21:32

jareg napisał(a):Nie pozostaje nic innego jak zaprosić kogoś na partyjkę. :lol:

to może zabierz bonusa w sobotę na party jak będzie leciała chujowa muza to popykamy :lol:
RUDE BOY'S SKANKING

Obrazek
sokół

Postprzez Hippie_Hunter Śr lut 20, 2008 20:30

chciałbym łyknąc bdk i damrockers. z racji, że miesiąc chyli się już ku końcowi mam pytanie: jest jakaś szansa odbioru osobistego w wawie? bączek
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

bo krew się będzie lać !!!
Hippie_Hunter

V/A "New York New Breed" 15PLN

Postprzez burningchords Pt mar 14, 2008 9:56

Panie i Panowie!

W marcu br. nakładem niezależnej wytwórni Burning Chords ukazuje się składanka "New York New Breed" w cenie 15 złotników.

Promomix z płyty do odsłuchania znajduje się tutaj

Obrazek

Zakupów można dokonywać w dziale sklep

Na składance możecie się zapoznać z kilkoma zespołami zza Wielkiej Wody,a są to.:

Caught in a Trap

4 in the Chamber

Reason Enough

RazorBlade HandGrenade

Olde York

Probable Cause

All as One

"Składanka ta jest współpracą ludzi z różnych kontynentów zaangażowanych w scenę Hard Core. Przez pół roku pracując w Nowym Jorku miałem okazję widzieć na żywo i osobiście poznać wiele underground’owych zespołów... NYHC to wielka rodzina, która pozostaje dla każdego otwarta. Przyleciałem z drugiego końca świata i zostałem tam zaakceptowany i traktowany jak swój. Wychodząc z inicjatywą na tą składankę chciałem pomóc przyjaciołom ze stanów, którzy bardzo chcą zaistnieć ze swoim dorobkiem w Europie, ale że jako jeszcze nie zapracowali na dużą popularność, nie mają wsparcia od agentów, managerów, promotorów, dystrybutorów i po prostu nie mają możliwości dosięgnąć starego kontynentu. Ta płyta promuje artystów pozostających w underground’zie, pracujących ciężko fizycznie pięć dni w tygodniu, a potem zarywających noce, żeby zagrać parę koncertów w sąsiednim stanie w weekend. Ci ludzie grają dla samej przyjemności tworzenia i nie marzą nawet o zarabianiu na pracy włożonej w swoją muzykę"

Czaszka
burningchords

Postprzez burningchords So kwi 19, 2008 12:34

Witam

Plyta juz dostępna w cenie 25 PLN

The Cuffs to r'n'rollowa grupa muzyków z bardziej północnej niż południowej części Polski. Zafascynowani dźwiękami takich zespołów jak Motorhead, Turbonegro, Social Distortion wydobywają ze swoich instrumentów energetyczny miks punkrocka i rock'n'rolla. Punk'n'roll w ich wykonaniu w twoich głośnikach, to jak wycie wymarzonej V8ki w twoim garażu. Po udanym debiucie 'Rock On', The Cuffs wrzucają drugi bieg i palą gumy najnowszym albumem 'Songs For Demolition'. Na płycie 15 anglojęzycznych numerów niedających zmrużyć oka nie tylko za kierownicą. Gaz do dechy, ogień z rur. Daj się złapać na to cd! The Cuffs = Kajdanki, Songs For Demoliton = Ogień!

Obrazek

Zamówienia możecie składać tutaj

Jeden numer do posłuchania IYCR

Info o koncertach i promomix z plyty znajdziesz na:

http://www.myspace.com/thecuffsrockon

Zapraszam
burningchords

Re: BURNING CHORDS RECORDS

Postprzez burningchords Wt mar 31, 2009 7:42

Premiera Jet-Sons na CD!

Obrazek

Niecierpliwie wyczekiwaliśmy tego dnia. W końcu się ziściło, debiut The Jet-sons ujrzał światło dzienne w ostatni weekend Marca.

Za oknem zima od razu zarządziła ostateczny odwrót, jakby poczuła ogień żarzący się z tego krążka. Może powinniśmy co roku na wiosnę wydawać nową płytę The Jet-sons zamiast topić marzannę?

Na płycie 12 kawałków utrzymanych w stylu lat 50tych. Brudne brzmienia, atmosfera ciemnych zaułków i dymu z papierosów. A duch wczesnej twórczości Króla unosi się w powietrzu.

Obrazek

Promomix z płyty do przesłuchania tutaj
Dodatkowo numery z debiutu znajdziesz na majspejsie grupy

To wszystko za jedyne 25 plnów w naszym sklepie. A jeżeli znosiłeś podręczny komplet swoich tshirtów, to możesz go uzupełnić o Tshirt The Jet-sons także w dziale sklep.
burningchords

Postprzez Raul Wt mar 31, 2009 9:41

Wreszcie. Już myślałem, że się nie doczekam.
Obrazek
Raul

Postprzez Rude Wt mar 31, 2009 11:34

Doceniam poziom, bo brzmi to naprawde profesjonalnie, ale zdecydowanie nie moja bajka.

Im wiecej takich plyt, tym szybciej wyjdziemy z muzycznego zascianka.
Let's go crazy
Rude

Poprzednia strona

Powrót do Albumy polskie