Noc Muzeów. Upbeat Quartet w Galerii Jabłkowskich
2012-05-19, Warszawa
W Noc Muzeów Galeria Jabłkowskich zaprezentuje wystawę „Fotomiastikon – najlepsze z najlepszych 2011” zbierającą najciekawsze fotografie Warszawy... więcej » |
![]() |
Demo | Mikael - Balans (Rainbow Hi Fi)
Demo | Mikael - Balans (Rainbow Hi Fi)Mikael z Rainbow Hi Fi udostępnia swoje nagrania.
Wśród gości m.in. BasTajpan, BenJahmin, Owie3ka, HRD, Oko. Zapraszam do zapoznania się z materiałem. Według mnie górna półka! Demo: Mikael - Balans http://s003.wyslijto.pl/?file_id=41054367167994176413 ![]()
Zdecydowanie nie dla mnie. Monotematycznie - Babilon, religia itp. Do tego kawałki podobne do siebie muzycznie. Dotrwałem do 7 kawałka.
Ale ja nie lubie rege i musi być bardzo dobrze, żeby mi podeszło. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Ogólnie nie lubię muzyki związanej z roots reggae, Jah, Babilon i Syjon mnie nie kręcą ale na tej produkcji odnalazłem 4 kawałki, które wpadają w ucho...jak dla mnie okej...ale podkreślam nie cierpię takiej muzyki i ograniczam się do kilku kawałków Burning spear, więc musi być coś nie tak, że 4 kawałki są fajne
![]()
Osobiście nieznosze takiej muzyki, nie czaje całego tego klimatu
No i zaskoczona jestem udziałem w tym Owieczki