Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Horrorshow
HorrorshowCzeska wytwórnia Rabiat Records wydała na CD płytę "Pociąg z forsą" - jest to 6 kawałków + bonus w postaci materiału wcześniej wydanego na kasecie "Ryps Wyps". Płytę tą będzie można nabyć u Bosego.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Horrorshow
no no tylko czesi niezle pojechali i 300kc za ta plyte, a kurs troche slaby; ciekawe po ile bedzie w polsce pozdr Ingiel
kurewa no wlasnie... od wczoraj jestem posiadaczem tego cdeka i kurde ryps-wyps szumi... co za kwas... ale coz i tak jakosc lepsza niz na przegrywanej kasetce ta kapela wyzwala we mnie jakas dobra energie, bo nawet tak nagrany "locziu-lo" od razu zmusza do podrygiwania jeszcze jeden w sumie plus, ze dalem za cd 30 zet, a nie 300CK, bo to bylby bol pozdr Ingiel
no troche to szumi ale tak zle znowu nie jest. hehe - jak sobie przypomne zjechana tasme co sie gdzies do tej pory wala w szufladzie to jest nawet calkiem niezle a co do pikselozy - faktycznie porazka, sie mogl ktos lepiej postarac bo to naprawde wielkiego trudu nie wymaga. ale co bedziem narzekac - kawal porzadnej muzyki z wykopem na solidnym poziomie co musze przyznac nawet jako jednostka preferujaca nieco bardziej "bujajace" brzmienie
men jakie 2 nowe kawalki? bo ja mam na cd 6 kawalkow z pociagu z forsa i 17 kawalkow z ryps wyps ale moze kupilem pirata pozdr Ingiel
no bo to sa 2 płyty na jednej
epka Pociąg z forsą i płyta Ryps Wyps a do epki pociag z forsą jest dodane 2 nowe kawąłki i o nie mi właśnie chodziło:P hyba że też mam jakąś lewą ta płytę:P Oi! Oi! Oi! Horrorshow Baw Sie Dobrze Albo Giń
Oi! Oi! Oi! Horrorshow Punks & Skins United Win
yy a wlasnie jak to z nimi jest. zeby nagrac plyte musieli sie spotkac itp.. nie wiecie czy nie planuja jakis koncertow?
okolo wrzesnia najpewniej jakis koncert bedzie...Eh okladka byla dobrze zaprojektowana , a to ze rabiat nie potrafi jej wydrukowac porzadnie to inna sprawa. pozdro.
a gdzie owy koncert się odbędzie ? mam nadzieje że gdzieś bliżej centrum Polski a nie w Sosnowcu
Idź do sklepu, kup karabin, wyjdź przed dom i wszystkich zabij.