Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Konopians "One Way" premiera 13 Listopad 2006
Mam trzy kawałki które ostro katowałam ostatnio. Ogólnie płyta mi się podoba, ale szybko się 'przejadła'. Za kilka miechów odpalę od nowa i będzie w sam raz. Bardzo słoneczna moim zdaniem. I do tańca idealna.
Do wokalu nic nie mam oprócz tego że czasem wydaje mi się przekombinowany i nie rozumiem niektórych słów. Ale jestem na TAK! Konopians jak najbardziej Ps. Jak to powiedziała kumpela 'BRYLEWSKI DO MUZEUM! Pozdrawiam ! booROOTS
Re: Konopians "One Way" premiera 13 Listopad 2006Jedna z lepszych polskich płyt jakie słuchałem od pierwszego do ostatniego numeru słucha się z klapkami na oczach. Jak dla mnie jest to majstersztyk. Wszystko jest niesamowicie ze sobą połączone i tworzy jedną niezachwianą całość. A poza tym Stecyk wnosi na wyżyny sekcję rytmiczną. Ogień