Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Konopians "One Way" premiera 13 Listopad 2006
Konopians "One Way" premiera 13 Listopad 2006info ze strony Konopians:
http://www.konopians.pl/ 08.11.2006 płyta "OneWay" - 13listopada'o6 w sklepach! doczekaliśmy się! Nakładem RockersPublishing wydajemy dłuuuugo oczekiwaną przez Was płytę "OneWay" znajduje się na niej 14utworów z przekroju 10lat naszej działalności Gościem honorowym na płycie jest RobertBrylewski! Swoją energię wyraził melodicą i głosem... ![]() ![]()
No nareszcie
A tak wogóle to gdzie bedzie mozna nabyć taki kompakt? Tak po stronie wydawcy patrze i widze, że ma płyty które są w mediamarkt, to pewnie tam ?:) A tak na marginesie to właśnie zauważyłem, na stronie rokerspubliszing, że analogsi to melodyjny kalifornijski punk rock hehehe
Bardzo dobra wiadomosc, singielek "Quantalaya" byl niezwykle przyzwoity. Moze niekoniecznie jestem milosnikiem dzialan pana Brylewskiego ale mam nadzieje ze nie wplynie on znaczaco na zawartosc plyty.
Poczekamy-zobaczymy, poki co apetyt jest spory. Let's go crazy
W empikach i w różnych dżimidżezach na necie. Płytkę trzeba nabyć obowiązkowo. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Właśnie słucham sobie nowej płytki i usiedzieć na miejscu nie moge
No nic dziwnego, że w skpelach nie mają skoro pytasz od tygodnia
Swoją drogą to chyba poczekam na płyte Pavulon Twist i zamówie sobie wówczas obie w jimmyjazz jeszcze wpine za fri sie dostanie hehe
Płytka odsłuchana trzy razy. Szczena leci do spągu. Jak już kiedyś wspominałem, u nas nikt tak nie gra. Jeszcze kilka odsłuchów i myslę, że w niedzielę recenzja znajdzie się na Sound Crazy. Żeby nie było, kupiłem ją za własne, ciężko skombinowane pieniądze. Żadnych prezentów od zespołu czy wydawcy.
Masz racje, szukam płyty od poniedziałku, ale przy zaczynającym się weekendzie poniosło mnie, tak jakby tydzień się już skończył
Również zamierzam ciężko zarobione pieniądze zainwestować w moją ulubioną polska kapelkę. Ale na dzień dzisiejszy tj. piątek np. Empiki w wawie jeszcze tej płyty nie mają. Ale twardy jestem i nie dam za wygraną ...
SKA PEACE & UNITY !!!
Ja zakupiłem dziś na koncercie, promocyjna cena 20zł tak mnie skusiła ze kupiłem od razu 2 egzemplarze (jeden dla mnie jeden dla mojej drugiej połówki). Własnie leci trzeci utwór...a bedzie leciec w kółko az nie zasne, a potem cały weekend itd
![]()