Noc Muzeów. Upbeat Quartet w Galerii Jabłkowskich
2012-05-19, Warszawa
W Noc Muzeów Galeria Jabłkowskich zaprezentuje wystawę „Fotomiastikon – najlepsze z najlepszych 2011” zbierającą najciekawsze fotografie Warszawy... więcej » |
![]() |
Konopians singiel "Quantalaya"
Konopians singiel "Quantalaya"Witam wszystkich !!!!!
Oficjalnie chcieliśmy poinformować wszystkich,że prace nad naszym singlem "Quantalaya" dobiegły końca.Na najbliższym naszym koncercie 25 year of 2tone! singielek do nabycia . :D :D :D
koncert jest w piątek, a wtedy pracuję do 22 i tylko teleportem bym możę zdąrzył na końcówke imprezy..
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
pierwsze wydawnictwo KoNoPiAnS! Rarytas dla kolekcjoneruff! a już niebawem www.konopians.pl pozdro dla wszystkich!
singielek jest w deche
w bardzo ładnej kolorowej rozkładanej tekturce zawiera 4 super utwory 1. L.A. (quantalaya) 2. 27 miles 3. Słoneczko 4. JJ dread wstęp przed każdym numerem rozwala mnie nie da sie tego opisac to trzeba przesłuchać kawał dobrej roboty
nie to żebym robił reklame...
ten singiel "rozwala mi łeb" słucham go non stop od soboty wszystkie knajpy do ktorych chodze już mają Konopians i gdzie nie pójde tam słysze "heloł hanii ajm hoołm" mistrzostwo świata jak dla mnie nr 1
singiel zajebisty , dziwne ze jakies podejrzane typy zarzucaja zespolowi "brak przekazu" heh a jak dla mnie to wlasnie git , ze ktos jeszcze gra reggae nie pierdolac o glodnych murzynkach i hajle srejasse ;> Konopiansom gratulujemy singla
![]() kolejne 3 punkty sprzedaży: Sosnowiec
w gdyni singiel po 19 zet
deczko smierdzi... a w innych miejscach? a zawartosc? hmm jak to czesto bywa, utwor promujacy okazal sie zdecydowanie najlepszy, reszta juz ma tendencje do zamulania (bo to regie) i czuje lekki niedosyt pierwszy kawalek "L.A. (quantalaya)" dedykowany Laurelowi, calkiem ok (dżamejkan dża ? ehh... ), drugi nie dziala na mnie w ogole - czytaj slaby wg mnie jest - 27 majls to polis kar - o co kurde biega dża? gdyby nie deciaki to nie mialbym czego w nim sluchac , trzeci wiadomo rewelka i niezly numer na koniec, szkoda ze taki wybitnie regie, a wstep taki obiecujacy... co zrobic, co zrobic dla rozjasnienia dodam, ze fanem reggae nie jestem, wiec pewnie dlatego takie wrazenie na mnie wywarl singielek; wiecej rocksteady panowie no i panne na klawiszach dokoptowac na stale do skladu plus za estetyke wydania, minus za cene w gdyni pozdr Ingiel
no a ja już mam swój własny egzemplarz
Jak dla mnie cały singielek jest zajebisty, ale "Słoneczko" jest najlepsze!!! no to czekam na koncerty i płyte