Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Konopians- singiel "Quantalaya!" (zapowiedź)
Konopians- singiel "Quantalaya!" (zapowiedź)cześć wszystkim!
z przyjemnością informuję ,że KoNoPiAnS zakończył sesję nagraniową swego pierwszego singla! trwają przygotowania wydawnicze... ..dla wszystkich którzy znają grupę z akcji LIVE! oraz nowych słuchaczy wraz z wydaniem singla ...wystartuje oficjalna www a póki co KoNoPiAnS zaprasza na koncerty: 02.10- Knurów /dk 09.10- Chorzów /zanzibar + Natural Mystic , JahKiller SS ... dousłyszenia!
cześć.
poczęstujcie się fragmentem singla! utworek "słoneczko!" do domowej kolekcji! http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/6940.html lub http://www.konopians.pl/ pozdro!
O tak!!!! o tak!!! ja chce jeszcze, jeszcze !!! tylko zadnego dża i innych pierdol p.s. ja ciagle jestem pod wrazeniem waszego wystepu na afryce'03 , bo pierwszy raz takie rytmy od polskiej kapeli slyszalem, konkret, konkret; ze na polnoc polski przyjedziecie, to ja sie nawet nie ludze, ale chociaz gdzies do centrum winga !!! pozdr Ingiel
o kurczę, że tak powiem
Idź do sklepu, kup karabin, wyjdź przed dom i wszystkich zabij.
O jaa.Dla mnie bomba! Macie już na 100% jednego klienta w Cz-wie na singielek:) Takiego reggae to u nas jeszcze nie było, to prawda!
Kurna hebel, jakoś zwlekałem ze ściągnięciem tego kawałka, a na żywo nie miałem okazji zobaczyć, ale jeśli inne dokonania grupy są na tym poziomie, to mamy najlepszy polski zespół reggae.
łojojojojoj .... ale mi sie spodobało
niech fakt ze 'Sloneczko' leci po raz piąty juz bedzie swego rodzaju dopingiem dla zespolu i zmobilizuje go nagrania duzo duzo wiecej. moze to tak na mnie pozytywnie zadzialalo te 6 browarkow wypitych w strugach deszczu ale naprawde bardzo bardzo mi sie brzmienie tego kawalka podoba. chce wiecej i plyte kupie! Ostatnio edytowano N paź 17, 2004 12:24 przez DirtyFinger, łącznie edytowano 1 raz