Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Nowe demko BB Ribozo
Nowe demko BB RibozoW sobote/niedziele wrzuce na serwer nowe 2 mp3 BB Ribozo /swingujace banany i gadka/, kurna wypas sa. Klawiszowiec dobry
dokładnie całkiem przyjemne dzwięki na niedzielne popołudnie Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
a ja jestem rozczarowany
spojrzalem na tytuł - 'swingujace banany' no i nastawilem sie ze mnie doszczetnie rozpierdoli, a tu 'tylko' kawal naprawde porzadnego rocksteady-ska tyle ze bez spodziewanego wykopu. a tak zupelnie serio to nagranie faktycznie calkiem przyjemne, tekst w drugim moze i 'ciut' banalny ale wchodzi calkiem dobrze. i w ogole generalnie jestem na tak ... ten, ale tego wykopu to faktycznie mi troche brakuje, ja wiem ze rocksteady, rockin' steady i w ogole, ale przydaloby sie cos z wiekszym jajem, na koncertach bywalo pare takich numerów i jeszcze jedna uwaga: bardzo ale to bardzo wchodzi mi to instrumentalnie!
Przyłaczam się do Aqualunga. Uważam, ze kawałki fajne muzycznie, podoba mi się styl klawiszowca no i oczywiscie basik (to dla Jarka:D ) , ale jakoś za mało w tym jeszcze "czadu". Poza tym proponowałbym jeszcze trochę więcej pokombinować jeśli chodzi o koncepcję i budowę kawałków. Ogólnie podoba mi się. Moim zdaniem dzieje się coraz lepiej na krajowej scenie.
Dla mnie te klawisze tworza lekko klimat weselny, ale to takie moje wrażenie, co do wykopu to przydałby sie nowy kawałek w stylu RSJF i zeby ten master klawiszowiec zrobil takie wypas szoł - czekamy www