Skadyktator i Upbeat Quartet podbijają Hiszpanię
16 Sierpnia 2010 roku Skadyktator i Upbeat Quartet rozpoczęli Ska Quest – W poszukiwaniu alchemicznego ska kamienia – źródła pierwotnej radości. We śnie Jego... więcej » |
![]() |
Sari Ska Band - 100% Sari
Sari Ska Band - 100% Sari![]() Na majspejsie zespołu można posłuchać promomiksu. Premiera płyty 11 listopada na Sari Ska Fest. Wydawcą jest Jimmy Jazz Records. __ Jak na razie byłem tylko na jednym koncercie SSB (supportowali Vespę w Katowicach) i średnio mi się spodobali. Może się wyrobili. ![]()
Re: Sari Ska Band - 100% SariCała płyta przeleciała w 5 minut. Już na wstępie widać, że "powiewa" pewną kapelą ze Śląska na literę S za, którą szczerze pisząc nie przepadam. Materiał nie jest dla mnie nie atrakcyjny szczególnie pod względem muzycznym. Za szybkie łupanie w gary malutko dęciaków, które wydobywają z siebie utarte dźwięki i mało ciekawy wokal, tzn taki ''nie melodyczny'' (
Kiedyś jak nie znałam tylu kapel co teraz, Co złego, to nie ja Swing Heil!
Re: Sari Ska Band - 100% Saria mi tam sie pdoobalo. od kapeli na S ( z ktora to chyba maja nawet jakies koneksje personalne:P) sporo bardziej przyswajalne teksty. juz nie wstyd mi posluchac przy kims:P ot streetska po polsku z cala pewnoscia jeszcze mnie najdzie na nich ochota;)
...aaaaa no i gdzie reklamodawcy slysza swing to ja nie wiem Ostatnio edytowano So gru 12, 2009 22:48 przez jezus, łącznie edytowano 1 raz