Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
SKAUCI- "Skauci"
SKAUCI- "Skauci"Już nie długo, bo 9 marca ukazuje się w JimmyJazz Rec. płyta Skautów.
Wszystko pięknie, tylko okładka bez rewelacji. Kawałki które nie ukazały się na płycie będą zamieszczone na składaku POL-SKA norma vol.2, który to ukaże się w tym roku, czyli chuj wie kiedy. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
nie sadze ażeby okladka miala jakiekolwiek znaczenie....a tak apropo plyty to moze sie niektorym narażę ale skauci podobają mi się średnio ;] nie mowie ze sa do dupy ale nie jest to tez nic wspanialego, dobrze ze nowa kapela probuje cos ruszyc na naszym rynku ale nie jest to dla mnie jakis HIT, pozdro.
Idź do sklepu, kup karabin, wyjdź przed dom i wszystkich zabij.
ska_lady napisała:
"nei obrazajac skautow ale chyba ten grafik ostro wciety byl jak se to obmyslil...heheh;)" -Myślę, że jesteś w bardzo poważnym błędzie, człowiek o którym piszesz, że był ostro wcięty to PRIMEK z hard-cora.pl Typek jest zawodowym grafikiem, najlepszy jakiego znam. Dla mnie jest on osobiście artystą w swoim fachu (INGIEL-który z resztą też studiuje informatykę z pewnością to potwierdzi). Ludzie z całej Polski walą do niego dżwiami i oknami, żeby coś dla nich zrobił.... A, że projekt jest prosty, to już inna sprawa- miał być on taki z założenia, także gamma kolorów miała być ograniczona do minimum. Powiem wam szczeże, że jest to kupa naprawde dobrej roboty. I nie piszę tego, ze względu na znajomość z typem, bo nie uznaje kumoterstwa. Ja osobiście nie byłbym w stanie zrobić takiej okładki, prędzej bym się zesrał (a mam "jakieś tam" pojęcie o rzeczy). ps. Co do wnętza to jest już robota Dzidka 24 AND 7 CREW Olsztyn
a mi sie po prsotu nei podoba...
moze dlatego ze wole bardziej cos w stylu vespy czy bladych chociazby..wiecej zabawy... a kolesiowi nic nei ujmuje tylko ta okladka dla mnei troche za taka powazna jest )mimo ze na pierwszy rzut wydaje sie karykaturalna..a swoja droga co jeszcze zrobil by porownac...???coby popatrzec mozna bylo... ps.jedna rzecz trzeba przyznac ze jest zrobiona technicznie naprawde profesjonalnie i po protu widac ze koles ma jakis pociag w tym klimacie - grafika... ale ogolnie wrazenei srednie...nei podoba sie i tyle... moze za malo optymizmu w niej...czarny przeraza..hehe;)
Mnie szczerze mówiąc również okładka niepodchodzi.
Nie mam nic do jej wykonania. Raczej chodzi mi o to, że nie lubię tego typu okładek na płytach ska. Kojaży mi się ona z punkiem, hc, kibicami, ale sory- nie ze skoczną, słodką muzą z Jamajki Jednak na szczęście nie kupuję płyt dla okładek, bo jeśli by tak było to miałbym co najmniej o połowę mniejszą kolekcję Ja preferuję takie okładeczki, a co: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I aby mi to bylo ostatni raz!! W przyszłości chcę widzieć właśnie takie okładki, oo!
kurde "poprosimy o opinie eksperta" hehe tak stricte, to zeby robic strony, nie trzeba studiowac inf (wiele webmasterow to samouki, tak superbardzo skomplikowane to to naprawde nie jest, a poza tym duzo rzeczy mozna robic bez studiow a ze koles to magik, to niedowiarki moga sprawdzic spogladajac na stronie: second chance pozdr Ingiel
jak dla mnie okladeczka calkiem spoko.
juz na pierwszym koncercie w stodole wpadla mi w oko zaprezentowana projektorkiem na scianie czy gdzie tam kolo sceny. chociaz faktycznie takie bardziej "jamajskie" wole zdecydowanie zreszta muza i tak najwazniejsza!
Nie no oczywiście, że wszystko jest kwestią gustu. Ska-Lady napisała "wole bardziej cos w stylu vespy",hmmm, co do okładki Vespy to o ile sobie przypominam to jest ona o wiele gorzej dopracowana niż Skautów (patrz pikseloza). Z resztą zakończmy ten temat, bo wnikając w pierdoły zapominamy o esencji, znaczy się o muzyce.
24 AND 7 CREW Olsztyn
Siema... Skauci są na składance "Prowadź mnie ulico". Ogólnie cały składak zapowiada się zajebiscie!
http://sklep.terra.pl/opis.php?id=6391 - na tej strone mozna zamówic płytke. No i cena tez kusząca jak za taki rarytas! oj!
okladka okladka , martwcie sie lepiej o to co na plytce !
"If you're arrogant, tough,
smart and clean looking you got to be a Mod then !" http://www.polishmods.prv.pl ![]()