Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
The Bartenders EP już w sprzedaży!!!
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!wystarczy ze nie zaprosza do wspolpracy brylewskiego, a to im chyba nie grozi
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!Muzycznie wiadomo było, że będzie dobrze. Instrumentalne kawałki kojarzą mi się z niemiecką kapelą YEBO.
Zaskoczyło mnie wydanie płyty. Biorąc pod uwagę, że kapela sama to wydanie zmontowała jest w chuj zajebiście ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!a kiedy nastepna paczka bedzie dostepna?
Na leegro ni widac Skank non stop! Skank 'till you drop! // http://koncerty.net.pl
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!Płyta wczoraj została przesłuchana na spokojnie.
3 Kawałki wystarczyły, aby narobić sobie ochoty na koncert albo jakiś albumik z większą ilością numerków. I need you - kawałek znany od dawna...codziennie budzi mnie do pracy ;p więc w nocy nie za bardzo mogę go zostawić na playliscie pozostałe też są w pytę szczegolnie 4 a.m. !!! Dobre wydanie! Oby tak dalej.... ...Nooo i oczekuje koncertu gdzieś w okolicach mych ;>