Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
The Bartenders EP już w sprzedaży!!!
The Bartenders EP już w sprzedaży!!!![]() Oto jest, ogarnęliśmy co trzeba i od teraz możecie wejść w posiadanie naszego pierwszego wydawnictwa. Zapraszamy serdecznie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=594217047 myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!jaki wlasciwie macie naklad tej epki? bo pierwsza partia ledwo sie aukcja zaczela a juz 3/4 wyprzedane:D
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!
poszły wszystkie ![]()
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!kurwa mać... ajm tu sloł : /.... będzie jeszcze szansa zakupu w najbliższym czasie?
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!
włala: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=595146353 myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!Ten model dystrybucji podoba mi się najbardziej. Mało towaru, dużo chętnych...
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!usunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:53 przez Szoet, łącznie edytowano 2 razy
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!To jeszcze mała recenzja EP-ki Bartenders żeby trochę nakręcić sprzedaż
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!Tam zaraz nakrecic sprzedaz, od razu widac ze recenzent kumpluje sie z zespolem
Ja po przesluchaniu tego jednego utworu na myspace mam 2 krytyczne uwagi, a tu pelen zachwyt na rudemakerze Let's go crazy
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!Niejednokrotnie już podkreślałem, że zupełnie mi brak obiektywizmu w tym temacie,
nie powinienem był pisać tej recenzji, ale nie potrafiłem się powstrzymać Właściwie byłoby bardzo na miejscu gdyby ktoś napisał jeszcze jedną... ot tak dla porównania
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!Bez sensu jest dublowanie recenzji, przynajmniej moim zdaniem.
Cisnienie na ta EPke bylo duze, a wrazenia z koncertow bardzo pozytywne (moze za wyjatkiem koncertu z Vespa i Tabula Rasa), wiec plyta na bank mi sie spodoba. Let's go crazy
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!Płyta dotarła do mnie we wtorek, ale dopiero dzisiaj nastąpiło pierwsze (a potem drugie i trzecie, i kolejne) przesłuchanie.
Całość naprawdę bardzo dobrze brzmi i bardzo dobrze wygląda. Pozostaje czekać na album. ps. zauważyłem 2 literówki ![]()
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!usunięto
Ostatnio edytowano Pn lip 18, 2011 23:52 przez Szoet, łącznie edytowano 1 raz
Re: The Bartenders EP już w sprzedaży!!!Jak dla mnie też w pizdeczke jest... jedna z dwóch najlepszych płyt (druga to winyl bulb) które do mnie dotarły w tym tygodniu. Foton 4 a.m. niszczy na maks, numer 3 też mi sie podoba, ale nie już tak jak 2, natomiast kwałek pierwszy jest dla mnie 100% rozpierdalaczem. Czekam na większe wydawnictwo gdzie bedzie można usłyszeć więcej Wirusowego spiewu i ogónie więcej więcej wiecej :] Byle by tylko nie stało się jak z konopiansami którzy po mega świetnym singlu wydali bardzo dobrą płyte, ale daleką od geniuszu ep