Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Tribute to Partia
Tribute to PartiaDługo oczekiwana płyta "Tribute to Partia", która ukazała się nakładem Jimmy Jazz jest już w sklepach. Wiecej na stronie www.partia.waw.pl Pozdrawiam.
Mam tą płytkę od wczoraj
(nie będę sie chwaliła od kogo ją dostałam Ale nie jest rewelacyjna jak to płyty "tribute to COŚ TAM" mają w zwyczaju wychodzic... Tylko "kieszonkowiec Darek" w wykonaniu Vespy zasługuje na pełne uznanie... ale "Żoliborz-Mokotów" Anti Dreada i "Reve" Nowego Świata tez dają radę
miałem okazje przesłuchać ową płyte. Jest to jeden z gorszych tributów jakie słyszałem.
W 100% zgodzie się z Gosią że jedynie Vespa pokazałą klase, choć kilka innych kawałków też mi się podoba np. headhuntersowe "chciałbym umrzeć jak james dean" czy "skinhead girl" jednego z moich ulubionych bandów 77, czyli werfolfa77 Reszta kawałków to niezła padaka. Parasolki jakiegoś Paulusa (tak z ciekawości to ten sam Paulus co wyje we włochatym?) to już wogóle nie wiem jak to nazwać bo po za termin "muzyka" wykracza zdrowo...
mi się vespa ani trochę nie podoba, ale są na tej płycie wykonawcy, którzy podobają mi się jeszcze mniej...
I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
Nie bluźnij, to nie on. Ten, to od wariatów z Gdańska, więc nie dziwne, że tak brzmi. Płyta faktycznie cienka jest na maxa, jedynie kilka kawałków da się słuchać, ale nic ponad to. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać