Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Vavamuffin
Tylko że płyty nie są artykułem pierwszej potrzeby niezbędnym do życia.
To nie jest mentalność PRL-u, to jest mentalność Polaków po prostu. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
No tak, znowu Wrzosek i znowu ten sam temat www
Juz milkne bo mi Mietko bana wsadzi na dynie i sie bede mial z pyszna Zdrowka zycze
Nie są niebędne do zycia,ale przy wszystkim co robię to słucham muzyki. Zdaje sobie sprawę,że zespoły wypierdalają w huj kasy na sprzęt i studio,pomimo tego sciągam co niektóre płytki.A poztym przecież na tym forum są linki do mp3-dzięki tym linką poznałam jak grają co niektóre zespoły których wczesniej nie słyszałam. Może jak wygram w totka to będe sobie kupować wszystkie płyty,które chce
Pozatym mp3 czasami pewna forme promocji ![]()
Jeśli chodzi o te legalne mp3,to zajebiście że je ściągasz i poznajesz muzę. Natomiast jeśli chodzi o "ciemną" sferę mp3 na forum, to ta powinna jak najszybciej zniknąć wg mnie. pzdrwm