Noc Muzeów. Upbeat Quartet w Galerii Jabłkowskich
2012-05-19, Warszawa
W Noc Muzeów Galeria Jabłkowskich zaprezentuje wystawę „Fotomiastikon – najlepsze z najlepszych 2011” zbierającą najciekawsze fotografie Warszawy... więcej » |
![]() |
Ziggie Piggie "Light Smyk Music"
Kilka slow ode mnie
plyta przesluchana raz. jak na razie (dostalem jeszcze 2 inne pozycje z JJR, chyba wiadomo jakies) jak na razie, bez wiekszyh rewelek. ale bardzo slaba tez nie jest...musze sie bardziej przysluchac ! liczylem na wieksza miazge przy pierwszym przesluchaniu, moze sie w ta plyte nie wglebilem jeszcze
miałem podobnie nie zachwyciła mnie za pierwszym razem później było lepiej i coraz lepiej. Natomiast inna nowa płyta JJR okazała się dla mnie miazgą od pierwszych dźwięków. Póki co jest dobrze z Ziggie Piggie fajnie się tego słucha i to najważniejsze. Jednym słowem Dobra płyta.
miejsce 5. hurt, 7. bajm, 11. krawczyk, 17. feel, 18. ziggy piggy ale z Beata Kozidrak przegrac to nie wstyd
http://www.radio.katowice.pl/program,233-serwus.html 'Słuchając nas dowiecie się co nowego "piszczy" na śląskich uczelniach, gdzie szanowany student bywać powinien, a których miejsc lepiej unikać. Co tydzień rozdajemy zaproszenia na najlepsze imprezy, do kin oraz teatrów. Promujemy studenckie kapele - to już nawet nie alternatywa, a coś o wiele lepszego.' hmm czy chodzi o ta audycje ? Fajne zdjecie to co, kiedy koncert na juwenaliach ? eghh
Ten utwor Mija czas,ktory leci na myspace JJR jest w porzadku.Taki na 4-
Nie na piatke bo jednak znowu wyczuwam tu syndrom polskich kapel,ze na koncercie jest power,a w studio troche brakuje jaj...
Wrzesień/październik-Wrocław ![]()
moze by tak z gosciem specjalnym...? Ska`d 4 life !
A mnie się płyta podoba bardzo. Rzeczywiście light i smyk muzyka. Jest tam parę hiciorów. I tylko nie rozumiem tych dwóch oiowych (?) numerów. Zupełnie tam nie potrzebne ale i do nich można się z czasem przyzwyczaić. Jest gites.
Re: Ziggie Piggie "Light Smyk Music"