Noc Muzeów. Upbeat Quartet w Galerii Jabłkowskich 2012-05-19, Warszawa

W Noc Muzeów Galeria Jabłkowskich zaprezentuje wystawę „Fotomiastikon – najlepsze z najlepszych 2011” zbierającą najciekawsze fotografie Warszawy... więcej »

ANSWER

Informacje o zagranicznych albumach Ska / Reggae/ Rocksteady / Soul

Postprzez rude69 Wt maja 03, 2005 21:01

Mala poprawka jest juz calosc lecz czasem trzeba troszke poczekac tak dla waszej wiadomosci to na emule mozna znalesc niemal wszystko ja sciagam z wersji v0.30e wchodze na serwer gdzie jest najwjecej uzytkownikow zostawiam kompa na noc i z rana mam nowy albumik :twisted: z kasą u mnie krucho znajde prace to napewno kupie cos za wlasne pieniądze lecz puki co place za neta i se korzystam .... a co mi tam :roll:
"Swoje nory opuszaczają Potwory kiedyś wyżrą ci serce i wydrapją ci oczodoły" hyh
rude69

Postprzez Pidzej Śr maja 04, 2005 9:26

Widze ze rozpetala sie tu ogromna dyskusja na temat i nie na temat plyty TSPO "Answer" Ktora ja juz mam od jakiegos miesiac i ktora ukradlem na dc++. Jestem zlodziejem i chuj wam do tego :D Jak to ktos napisal :) Wiec jak kos chce zassac to prosze o kontakt na priv :) bo te wszystkie dyskusje i tak do niczego nie prowadza.
TOKYO SKA PARADISE ORCHESTRA RULEZZ!! ;)
Pidzej

Postprzez rude69 Śr maja 04, 2005 22:01

Pidzej wiem ze lubisz TSPO to poradze ci ze na emule hehehe jezt 18 albumów...mozesz je sciagnąc na raz jeseli oczywiscie nie masz :D
"Swoje nory opuszaczają Potwory kiedyś wyżrą ci serce i wydrapją ci oczodoły" hyh
rude69

Postprzez Pidzej Cz maja 05, 2005 16:57

Ja juz dawno mam wiecej albumow i dodatkowo single wiec spokojna glowa :D
Pidzej

Postprzez rutek Cz maja 05, 2005 19:58

Dzięki wyjątkowej uprzejmości Pidzeja (dzięki !!!) jestem w trakcie "nabywania" Answera a przy okazji obejrzałem koncert TOKYO SKA PARADISE ORCHESTRA DOWN BEAT ARENA w divix'sie oj warto warto.
rutek

Postprzez STĘPEL Cz maja 05, 2005 20:00

rutek napisał(a):a przy okazji zdobyłem koncert TOKYO SKA PARADISE ORCHESTRA DOWN BEAT ARENA w divix'sie oj warto warto.

Ten koncert to jest miazga do kwadratu. Polecam
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez rutek Cz maja 05, 2005 20:06

oj tak. oglądałem ostanio jeszcze nagrywany "z ręki" przez bezimiennego fana (04.08.31_tokyoskaparadiseorchestra_video.mpg) chyba jeszcze bardziej masakrujący choć ze względu na swoją bootlegowatość niestety kiepski jakościowo
rutek

Postprzez Pidzej So maja 07, 2005 15:37

Down Beat arena miazga konkretna ale ja polecam takze catch the rainbow maly dokumencik z koncertem full wypas :)
Pidzej

Poprzednia strona

Powrót do Albumy zagraniczne