Noc Muzeów. Upbeat Quartet w Galerii Jabłkowskich
2012-05-19, Warszawa
W Noc Muzeów Galeria Jabłkowskich zaprezentuje wystawę „Fotomiastikon – najlepsze z najlepszych 2011” zbierającą najciekawsze fotografie Warszawy... więcej » |
![]() |
Mr. T-Bone & Friends - Instrumental Session Vol. 1
Mr. T-Bone & Friends - Instrumental Session Vol. 1http://rudemaker.pl/nowosci/980_MrTBone ... nVol1.html
Fajnie byłoby zobaczyć u nas Mr. T-Bona z Przyjaciółmi. Wiem, wiem, mało realne, ale pomarzyć można. Trzymam kciuki za Czechów.
Re: Mr. T-Bone & Friends - Instrumental Session Vol. 1Widzialem na Mighty Fest. Bardzo warto.
Ska`d 4 life !
Re: Mr. T-Bone & Friends - Instrumental Session Vol. 1Zapowiada się bardzo dobrze, płytę gdzieś się łyknie i mam nadzieje, że zagrają w okolicach Polski.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Mr. T-Bone & Friends - Instrumental Session Vol. 1Z tego co można wyczaić w necie, zapowiada się więcej niż dobrze. A trasa po Europie będzię pomiędzy 18.02. a 26.03. Na dodatek T-Bone będzie jeszcze w Europie jako członek Victor Rice Sextet pomiędzy 08. a 16.04.2011. Myślenie o takim koncercie w Polsce to czysta fantazja czy znajdzie się odważny organizator? Czy od razu liczyć na Niemców, tudzież Czechów?