Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Pama International
Pama InternationalNa stronie rockersrevolt.com wielka wyprzedaż CD, LP, EP Pama International - cena za produkt (niezależnie od tytułu i formatu) 0,01 P + koszty przesyłki (niestety dla każdego przedmiotu liczone osobno) do Polski 3 P. Wyprzedaż potrwa do 10 stycznia lub wyczerpania zapasów.
Re: Pama InternationalWczoraj wyczaiłem tą wyprzedaż. Napisałem do nich maila po ile przesyłka do Polski, ale jeszcze nie odpisali.
Skąd masz info, że liczą sobie 3 funty? ![]()
Re: Pama InternationalZamawiałem wczoraj, każdorazowo do płyty doliczali 3 P, trochę to bez sensu (chyba, że zamierzają każdą płytę wysyłać osobno
Re: Pama International
3 Pi, czy trzy funty?? Jak płacisz?? Kartą ?? Trzeba się zarejestrować na ich stronie ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
3 funty, niestety, trzeba podać jakieś dane (mail, adres, imię i nazwisko, czyli coś na kształt logowania), płatność przez paypal (nie wiem, czy przyjmują inaczej).
Re: Pama InternationalSwoją drogą ta kapela jest cholernie niedoceniona w naszym pięknym kraju. Nie wiem dla czego zresztą. Nie dość, że to kawał dobrej muzyki to jeszcze w tak poczytnym magazynie jak Garaż zbierali zwykle pochlebne recenzje
Re: Pama InternationalPama International temat chyba o nich jest?
Szkoda, że kończą działalność