Noc Muzeów. Upbeat Quartet w Galerii Jabłkowskich
2012-05-19, Warszawa
W Noc Muzeów Galeria Jabłkowskich zaprezentuje wystawę „Fotomiastikon – najlepsze z najlepszych 2011” zbierającą najciekawsze fotografie Warszawy... więcej » |
![]() |
Prague Ska Conspiracy - "Life On Ropes"
Re: Prague Ska Conspiracy - "Life On Ropes"Jarecki kupujesz nową płytę na jakimś koncercie
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Prague Ska Conspiracy - "Life On Ropes"Ja już sobie załatwiłem, że będę ją miał w wersji tłoczonej. Jeśli pojadę do Jaromierza, będę pamiętał o Tobie.
Re: Prague Ska Conspiracy - "Life On Ropes"
zajebista wiadomość ![]()
Re: Prague Ska Conspiracy - "Life On Ropes"Nie będę zakładał nowego wątku. Zespół już od dawna nie ma nic wspólnego ze ska, teraz na dodatek odeszła Mariana. Do zapomnienia.
Re: Prague Ska Conspiracy - "Life On Ropes"i co teraz graja? Bo nazwa troche moze mylic
Ska`d 4 life !
Re: Prague Ska Conspiracy - "Life On Ropes"nazwe chyba tez zmienili na Prague Conspiracy? nie jestem pewny, ale nie ma juz ska w nazwie
Skank non stop! Skank 'till you drop! // http://koncerty.net.pl
Zamiast Mariany jest teraz Aneta Galisová (wcześniej w HEBAND i Pub Animals). Nie wiem jak śpiewa, ale wygląda całkiem do rzeczy. ![]() ![]()
Już od dawna nie ma ska w nazwie, jaki i w muzyce.
Re: Prague Ska Conspiracy - "Life On Ropes"Do the SKA!
REGGAE fever is good!