Noc Muzeów. Upbeat Quartet w Galerii Jabłkowskich
2012-05-19, Warszawa
W Noc Muzeów Galeria Jabłkowskich zaprezentuje wystawę „Fotomiastikon – najlepsze z najlepszych 2011” zbierającą najciekawsze fotografie Warszawy... więcej » |
![]() |
SIZZLA VS UB 40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SIZZLA VS UB 40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BRAND NEW JIGGY RELEAZ
MASHITUP KRU PREZENTS A HEAVY REGGAE HIP HOP & REGGEATON SINGLE RIHANNA GET JIGGY !!!!!!!! MASSIVE REGGAETON & ZOUK REFIX FOR THE HIT SONG “UNFAITHFULL” A REAL MASH UP FI MEK DI GALZ DEM WINE !!!!!! FEAT. MISSY ELLIOTT & BUJU BANTON SIZZLA MEETS UB 40 !!!!!! THE CLASSIC TUNE BY UB 40 INA ORIGINAL & JIGGY STYLE !!!!!!!!! FEATURING SIZZLA KALONJI WITH “NO TIME TO GAZE” LISTEN TUNES ON : ![]() A SIDE SIZZLA VS UB 40 Red Wine To Gaze ![]() B SIDE MISSY ELLIOTT & BUJU BANTON & RIHANNA Unfaithfull Reggaeton Rmx OUT ON 7’’ IN OCTOBER 2006 MORE INFOS ON ................ jiggyrmx@hotmail.com DISTRIBUTION ................ WWW.IRIEITES.NET GET JIGGY !!!!!GET JIGGY !!!!! GET JIGGY !!!!! GET JIGGY !!!!! GET JIGGY !!!! GET JIGGY!!!!!!!!!!!!!GET JIGGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żeby już nie wprowadzać zamieszania to napiszę tutaj. Do tej pory Sizzla był mi jakoś obojętny i mało go znałem.
Ale to się zmieni po wczorajszym koncercie we Wrocławiu. Strasznie mi się podobało. Zaczęło się tradycyjnie w takich wypadkach czyli od instrumentalnej przygrywki. Potem na scenie pojawił się jakiś gostek i zaczął śpiewać. Pomyślałem sobie - to ma być ten osławiony Sizzla? A gdzie turban? No i śpiewał mocno słabawo. Po kilku kawałkach wyskoczyłem na moment by uzupełnić płyny. Jak wróciłem wszystko było już jak należy. Na scenie pojawił się prawdziwy Sizzla. Był czarny turban i popis wokalny ja trzeba. Pozamiatało mnie kompletnie. To już któryś koncert tego rodzaju. Zauważyłem, że Bobo żyją w swoim świecie. Kontakt z publiką śladowy, a kawałki połączone wypływają jeden z drugiego. Ale co tam skoro tak świetnie grają. I do tego całkiem długo. Tylko tych pulapów mogło by być mniej. Na koniec rewelacyjna Masala, a wcześniej po jakimś czasie znów mi się Vavamuffin spodobało. Z kwestii organizacyjnych świetny pomysł z ogródkiem piwnym na zewnątrz hali. No i Leszek całkiem niezły jak na imprezę masową. Tylko ludzi przydałoby się więcej. Zwłaszcza, że bilety naprawdę tanie. Ostatnio edytowano N maja 11, 2008 11:54 przez jareg, łącznie edytowano 1 raz
Też tak miałem na początku.
Myślę sobie - łat a fak? Nudnawe toto jakieś. Zamiast w scenę zacząłem z nudów publikę podpatrywać Nagle jak wlazł Sizzla i jebnął mi wokalem i basami i tymi organkami jakimiś... noooo Swoją drogą nieźle podspidowani byli chyba Człowiek delikatnie tylko po tabace.... A bilety były bardzo tanie, wręcz "darmowe"!
O kurwa to już wiem, czemu mi się koncert nie podobał zbytnio...wyszedłem po dwóch kawałkach stwiedzając, że zagniatają...czyli prawdziwego Sizzli nie widziałem