Noc Muzeów. Upbeat Quartet w Galerii Jabłkowskich
2012-05-19, Warszawa
W Noc Muzeów Galeria Jabłkowskich zaprezentuje wystawę „Fotomiastikon – najlepsze z najlepszych 2011” zbierającą najciekawsze fotografie Warszawy... więcej » |
![]() |
ska cubano- ay caramba!
"... nikt nie przeklina nikt nie mówi karamba"
płyta jest niesamowita nie wiem jak to możliwe ale jest lepsza do poprzedniej a swoją drogą to skąd pochodzą członkowie kapeli bo głosy mają jak rodowici kubańczycy prosto z social clubu Ostatnio edytowano Wt paź 18, 2005 15:31 przez rutek, łącznie edytowano 1 raz
wykonawcy z social clubu to może nie są
z tego co znalazłam to: Juan Manuel Villy (wokal) Meguni Mesaky y René Hernández (saxos) Dógenes Manferrol (marimba) Leonardo Alexander (piano) pomysłodawcami/autorami projektu są Natty Bo i Peter Scott I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
Ja nie mogę. YouTube powinno zostać zamknięte. Macierewicz, do roboty. Siedzę w pracy i zamiast zająć się konkretną robotą, oglądam Ska Cubano. Chcę na ich koncert.
A to dla Stępla: http://www.youtube.com/watch?v=i0LYOnp1u_k Przy okazji. Chcę wreszcie wejść w posiadanie płyty drogą kupna. I tu pojawia się problem. Wydanie Cumbancha: ![]() to digipack z fajną książeczką, ale zawiera tylko 14 kawałków. Wydanie europejskie: ![]() ma 15 utworów + 2 bonusy (razem 17) i jest sporo droższe. A wie ktoś jak jest wydane (zwykły plastik czy coś bardziej extra)?
Gdyby to kogos interesowalo, to TU jest do przesluchania godzinny koncert Ska Cubano z WOMAD2006 (BBC gora!).