Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba...
więcej »
|
|
|
|
|
Informacje o zagranicznych albumach Ska / Reggae/ Rocksteady / Soul
przez wisienka Cz wrz 15, 2005 6:48
ktoś już słyszał/ma/ zachwyca się:)? o ile wiem pojawienie się tej płyty nie zostało tu jeszcze odnotowane, a pamiętam że część pierwsza nie obeszła się bez profesjonalnej  recenzji  takoż zwracam się z prośbą do recenzenta a ja bardzo bardzo polecam 
I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
-

wisienka
-
przez chudy Cz wrz 15, 2005 11:57
o kurcze tej jeszcze nie słyszałem, nawet nie wiedziałem ze sie pojawiła takowa  ale pierwsza to był majstersztyk  najlepsza płyta jaka mi wpadła w ciągu ostatnich kilku miesięcy, żałuje że posiadam ją tylko na mp3, ale w sprzedaży tego nawet nie widziałem
-
chudy
-
-
przez jareg Cz wrz 15, 2005 15:45
wisienka napisał(a):o ile wiem pojawienie się tej płyty nie zostało tu jeszcze odnotowane, a pamiętam że część pierwsza nie obeszła się bez profesjonalnej  recenzji  takoż zwracam się z prośbą do recenzenta
Zostało.  A recenzja będzie jak tylko ogarnę się trochę z finansami. Na razie zbieram na nią 17 euro + koszty wysyłki, bo tak jak w przypadku pierwszej, chcę mieć oryginał.
One more drink, one more fight, one day we might see the light! Leszek R.I.P. Jebać Kaczora!!!
-

jareg
-
-
przez Jamezzz Cz wrz 15, 2005 17:47
Ogarniesz się z finansami - buahahahahaha.... 
-

Jamezzz
-
-
przez chudy Cz wrz 15, 2005 19:45
jareg napisał(a): Na razie zbieram na nią 17 euro + koszty wysyłki, bo tak jak w przypadku pierwszej, chcę mieć oryginał.
za przeproszeniem kurewsko droga, raczej moge zapomniec o zakupieiu choćby jednago krążka przez najbliższy czas 
-
chudy
-
-
przez STĘPEL Cz wrz 15, 2005 19:56
Przy pierwszej płycie wysiadam całkowicie, to i druga pewnie będzie wyjebana, ale nie stać mnie na wydanie ok. 100 PLN na płytę, cała nadzieja w Jareckim, czyli gdzieś za pół roku może będzie 
 tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
-

STĘPEL
-
-
przez jareg Cz wrz 15, 2005 20:09
STĘPEL napisał(a):cała nadzieja w Jareckim, czyli gdzieś za pół roku może będzie 
Jak wezmę kredyt, a chyba będę musiał, to jeszcze w tym roku. Zresztą premiera europejska płyty 26.09. Oczywiście można też ją ukraść. W sieci już krąży. Jednak w tym wypadku mnie to nie interesuje.
One more drink, one more fight, one day we might see the light! Leszek R.I.P. Jebać Kaczora!!!
-

jareg
-
-
przez Pidzej Wt wrz 20, 2005 9:41
no plyta ay caramba goraca jest okropnie. swietny material na zimowe wieczory  kawal sietnwj muzyk tak jak to bylo na starszym albumie. polecam goraco. ja juz jestem posiadaczem skradzionej z internetu kopii i podzielam opinie ze dla takich plyt warto kupic orginał. oye company juan 
TOKYO SKA PARADISE ORCHESTRA RULEZZ!! 
-

Pidzej
-
przez kiniak Śr wrz 21, 2005 19:49
pierwsza płyta mistrzostwo świata, mam nadzieję, że druga będzie w podobnym stylu, bardzo wolniutko, cud, miód i orzeszki
"nie kradnij władza nie lubi konkurencji"
"mądzy ludzie wierzą w mądre bzdury, głupi ludzie wierzą w głupie bzdury"
-
kiniak
-
-
przez Jarząbek Cz wrz 22, 2005 6:57
Nie znałem tego zespołu wcześniej ale po ściągnięciu płyty ay caramba jestem mile zaskoczony , od tak sobie jest ona genialna ... PS zna ktos takowy sklep on-line gdzie moge te cd zakupic ??
-

Jarząbek
-
przez Ingiel Cz wrz 22, 2005 7:47
Jarząbek napisał(a):PS zna ktos takowy sklep on-line gdzie moge te cd zakupic ??
mozna np tu http://www.jumpuprecords.com/arrivals13.htmlwychodzi $17 z przesylka, wiec troche taniej jarecki co?  ale trzeba miec paypala - czyli karte kredytowa tez, lub chowac pieniadze w liscie ...
pozdr Ingiel
-

Ingiel
-
-
przez STĘPEL Śr wrz 28, 2005 0:01
Słucham i wymiękam. Kontynuacja pierwszej części - jedna lepsza od drugiej.
 tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
-

STĘPEL
-
-
przez Kunze So paź 08, 2005 13:35
ja bym poprosił o jakiś link do paru mptrójek, bo nie mogę namierzyć 
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
-
Kunze
-
-
przez wisienka Wt paź 11, 2005 8:50
szczerze mówiąc to nie wiem, czy jakaś niepiracka wersja darmowych mp3 krąży po internecie... a w zagramanicznych sklepach na ten przykład i jedna i druga płytka kosztuje 19:99 euro  yh
I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
-

wisienka
-
przez Kunze Pt paź 14, 2005 13:28
no to sobie pozbieram, może gdzie w kraju trafie 
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
-
Kunze
-
-
Powrót do Albumy zagraniczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
|
|