Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Trojan Box Sets !
Po prostu jak kiedyś tam zauważyłam Twój avatar to skojarzyło mi się że na pewno masz tego boxa orginalnego...tak jakoś...spoko...ja też większość płytek to mam przegranych bo na orginalne to brak kasy...
ja posiadam narazie tylko :
the singles box set the dub box set vol 1 i tak w wypadku dubowego kupilem go zeby miec, natomiast jesli chodzi o singlowy to rozwalil mnie po pierwszym przesluchaniu. kapitalne granie z lat 70. wszystkie nagrania sa singlowe czyli do radia w celu natychmiastowego powalenia klienta i pogonienia go do sklepu po plyte. i tak jest!!!!perelka bez dwoch zdan. skazz rulez
Właśnie ukazał się nowy box pt.: Trojan Beatles Tribute Box Set . Zapowiada się ciekawie, zwłaszcza jak się spojrzy na listę utworów. Spółka Lennon & McCartney nie do przebicia.