Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

Trojan Ska Box Set One

Informacje o zagranicznych albumach Ska / Reggae/ Rocksteady / Soul

Trojan Ska Box Set One

Postprzez Sqiz Cz lis 13, 2003 12:30

Hey

Ma ktos tego boxa? Jesli tak to fajnie by bylo jakby mi go krotko zrecenzowal czy warto kupowac itp.

Aha, i jeszcze jedno. Nie orientujecie sie czy Trojan robi dobre (w sensie trwale, dobrze wytloczone) winyle?

Pozdrawiam
Sqiz

Postprzez Ayax Cz lis 13, 2003 12:57

Ja mam i właśnie przymierzam się do napisania recenzji (Powinieneś ją znaleść na dniach na Sound Crazy). A kupić warto na pewno. Ska Box Set vol.2 również jest b.dobry. Winyle Trojana są naprawdę przyzwoicie tłoczone-na pewno o wiele lepiej niż te wszystkie 7 z Jamajki, z którymi często są różne problemy ;)
Ayax

Postprzez sid oi! Cz lis 27, 2003 19:42

Mam to,rzecz godna polecenia!
Ska ska ska czcie chłopcy i skinheadzi i punkowcy(o rudeboyach nie zapominając:P)
sid oi!

Postprzez Modfather Śr gru 03, 2003 16:25

Ja bym polecil ten box pack Trojana "rude boys". Jest na serio zajebisty!!!! Poza tym oczywiscie MOD REGGAE BOX SET :wink:
Modfather

Postprzez !Wiśnia! Śr gru 03, 2003 18:24

Jeśli chodzi o Trojany ktore słyszałem , to zdecydowanie polecam Trojan Rocksteady Box Set. Bardzo bardzo dobry.

Mod Reggae też bym posłuchał ale jeszcze na niego nie trafiłem
!Wiśnia!

Postprzez Skavoovee Pt gru 05, 2003 18:23

No obie czesci ska box seta na vinylach wydane przyjemnie....a co do zawartosci muzycznej to nie wiedzialem ze nie znam wogole badz w oryginale tylu jamajskich hitow ( szczegolnie z czesci 2 )...no coz jak widac jamajszczyzne poznaje sie cale zycie. Szkoda tylko ze tak malo Trojan oferuje boxow na LP.
I've got a loaded 45 with Reggae music!

Obrazek
Skavoovee

Powrót do Albumy zagraniczne