Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

Czyścimy forum

Wszelkie sprawy techniczne dotyczące funkcjonowania forum i całego serwisu

Czyścimy forum

Postprzez Mietek So sie 07, 2004 3:05

Witam,

Troche nam sie forum rozroslo - i zajebiscie. Tyle tylko ze brakuje juz miejsca na serwerze. Z tego wzgledu na dniach przeprowadzę akcje w stylu sprzatanie swiata zeby pozyskac troche mBjtow. Starsze posty moga byc wykasowane.. no i forum moze nie dzialac poprawnie.

Pozdr

Miet
Mietek

Postprzez Harry Lonsdale So sie 07, 2004 4:00

Hmm, a nie ma innego sposobu niż wywalanie ludziom postów, żeby zodbyć nieco miejsca :? ?? Ja się nie znam, może i nie ma, nie będę protestował bo wkońcu to nie ja robię ten serwis. Trudno, żebym krytykował decyzje ludzi którzy w to włożyli sporo pracy - ja tylko korzystam. Nie mniej nie podoba mi się to :?
Harry Lonsdale

Postprzez Mietek So sie 07, 2004 9:08

Harry Lonsdale napisał(a):Hmm, a nie ma innego sposobu niż wywalanie ludziom postów, żeby zodbyć nieco miejsca :? ?? Ja się nie znam, może i nie ma, nie będę protestował bo wkońcu to nie ja robię ten serwis. Trudno, żebym krytykował decyzje ludzi którzy w to włożyli sporo pracy - ja tylko korzystam. Nie mniej nie podoba mi się to :?

Harry - nie boj sie :) Nic nie musi byc wykasowane, okazalo sie ze nasze forum zajmuje jedyne 7,5 mB wiec nie ma sensu cokolwiek kasowac.
Mietek

Postprzez Harry Lonsdale So sie 07, 2004 10:25

git! :)
Harry Lonsdale

Postprzez GAŁA Pt gru 17, 2004 15:06

Cyszczenie forum będzie się teraz odbywało na zasadzie usuwania tematów i postów, które są obraźliwe lub nic nie wnoszą. W razie błędnie zdefiniowanej przez was kategorii wasz temat może zmienić dział. Przypominam jeszcze raz o regulaminie, którego trzeba przestrzegać.

Tematy z działów sprzedam/wymienię bedą sukcesywnie usuwane po ich zdeaktualiwoaniu. (prosimy więc o zaznaczanie, kiedy dany temat z w/w działów jest już nieaktualny)
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez jareg Śr cze 08, 2005 20:00

Panowie moderatorzy, jak robicie porządki na forum, to róbcie to z głową. Przecierz mój post o koncercie NYSJE jest teraz bez sensu, albo wygląda tak, jakbym go pisał po pijaku. A wystarczyło łącząc posty zachować odstęp i zaznaczyć, że są połączone. No i spadł też na dalsze miejsce w układzie chronologicznym, przez co niektórym może umknąć, że zaszła zmiana w koncercie.
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Postprzez janusz Cz cze 09, 2005 10:43

GAŁA napisał(a):Cyszczenie forum będzie się teraz odbywało na zasadzie usuwania tematów i postów, które są obraźliwe lub nic nie wnoszą.

Hiiiii! :lol:

temat PIJAK, głęboko ufam, usunięty nie zostanie!? Wnosi przecież wiele... ;)
myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
janusz

Postprzez Ziemosław Cz cze 09, 2005 13:47

No chyba najwiêcej 8)
Stay drunk !!!
Ziemosław

Powrót do Forum techniczno - organizacyjne