Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
do kochanych moderów ;p
do kochanych moderów ;pnie myśleliście o zmianie wyglądu forum np. dodaniu kilku działów ( dzięki temu jest większy pożądek )i zwiększeniu troszke trzcionki w postach
... Get ready for Rocksteady !
tżcionki ? czy moze porządek ? a co do glownego watku, to ja nie widze potrzeby dodawania nowych dzialow; np niby jakich? - historia? - pierdoly o dupie maryni? (mamy przeciez kilka tematycznych watkow w dziale Inne pozdr Ingiel
(trzcionki,pożądek) --> czcionka mogła by być większa. A co do działów np. podział muzyki --> reggae,ska,rocksteady,dup ... itd. do tego rozbić inne na testowe,prezentacje i oślą edit. (trzcionki,pożądek) --> hathathathat ... Get ready for Rocksteady !
Re: do kochanych moderów ;p
Starczy to co jest. Dziennie dochodzi kilka, w powiewach do kilkunastu postów, także nie ma co kombinować. Syfu nie ma, wszytko jest na miejscu, dziękim wspaniałym i rewelacyjnym moderatorom ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: do kochanych moderów ;p
ordung must sein !!!!! hehehehehe
to forum i tak nie ma takiego znowu wielkiego "obrotu" a wprowadzenie jeszcze paru dzialow troche by imho namieszalo... dobrze jest jak jest.
Nie chcę zakładać niepotrzebnie nowego tematu...więc piszę tu:
czy może ktoś wreszcie zrobić pożądek z CZASEM na naszym forum?? ja sobie w swoim profilu przestawiam czas tak samo jak i w domowych zegarkach... ale gdy ktoś się nie loguje to w tym momencie ma opóźnienie 2 godzinne!!! dziękuję za uwagę
Powrót do Forum techniczno - organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |