Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

Może nowy dział na forum?

Wszelkie sprawy techniczne dotyczące funkcjonowania forum i całego serwisu

Może nowy dział na forum?

Postprzez jareg Wt sie 08, 2006 11:04

Przeglądając ostatnio forum naszła mnie taka myśl, że może warto byłoby założyć nowy dział. Coś w rodzaju "Nie samym ska człowiek żyje". Większość bywalców forum interesuje się różnymi gatunkami muzyki i czasami próbuje swoje zainteresowania przemycać na Sound Crazy, co wprowadza trochę bałaganu. W nowym dziale możnaby informować o wydarzeniach, koncertach, płytach wykonawców nie mieszczących się w formule ska/reggae/rocksteady/soul/swing. Choć zdaję sobie sprawę, że może nastąpić przegięcie i zamiana forum ska w np. forum punk. Dlatego tylko rzucam pomysł do dyskusji.
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Postprzez STĘPEL Wt sie 08, 2006 14:11

Kutfa sam nie wiem.

Zobaczymy, czy ktoś będzie chciał takie cóś.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez Ingiel Wt sie 08, 2006 14:32

ja jestem przeciw;

i tak juz jest dzial inne;

jak chce sobie pogadac o innej muzyce, to ide na inne forum
pozdr Ingiel
Ingiel

Postprzez chudy Wt sie 08, 2006 17:48

Popieram przedmówce (przedpisacza?). Przez kolejny dział mogły się narobić jeszcze większy burdel niż jest teraz, a teraz go praktycznie nie ma, żaden świr nie pojawił sie tu już od conajmniej półroku:) i narazie jedyne co mnie martwi to to, że ciągle mam samo wylogowania :evil:

a tak pozatym to dobrze jest jak jest :)
chudy

Postprzez Rude Wt sie 08, 2006 20:37

Mnie sie wydaje ze to nie jest kwestia robienia burdelu bo taki dzial z pewnoscia bez wiekszego trudu da sie ogarnac ale mam watpliwosci czy przez to forum na zatraci swojego charakteru, bo przeciez ma byc ono nastawione na szeroko pojeta muzyke jamajska. For traktujacych o punk rocku, psychobilly etc jest troche i tam mozna sie na te tematy wypowiedziec.

Ja jestem przeciwnko ale i tak wszystko zalezy od "dyrekcji", ja jestem ino zwyklym uzytkownikiem :wink:
Let's go crazy
Rude

Postprzez buster Wt sie 08, 2006 23:20

Rude napisał(a):Mnie sie wydaje ze to nie jest kwestia robienia burdelu bo taki dzial z pewnoscia bez wiekszego trudu da sie ogarnac ale mam watpliwosci czy przez to forum na zatraci swojego charakteru, bo przeciez ma byc ono nastawione na szeroko pojeta muzyke jamajska. For traktujacych o punk rocku, psychobilly etc jest troche i tam mozna sie na te tematy wypowiedziec.

Ja jestem przeciwnko ale i tak wszystko zalezy od "dyrekcji", ja jestem ino zwyklym uzytkownikiem :wink:
nic dodac nic ujac..
Warsaw Ska Siegheilers!
buster

Postprzez jareg Śr sie 09, 2006 0:21

Ok, wycofuję się. Tak tylko proponowałem, ale znając życie pewnie byłoby to nadużywane i powstałby totalny burdel.
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Powrót do Forum techniczno - organizacyjne