Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Nowe Logo Soundcrazy
Kurna a dlaczego wam sie drugie podoba? Ten 'owal' kiepskie wrazenie robi? Ja jestem caly czas za pierwszym. Moze niech beda dwa loga jedno na plakaty (#2) a drugie na strone (#1). Pomyslcie tez pod katem ewentualnych koszulek.
mi sie chyba tez pierwsze bardziej podoba.
tylko sie zastanawiam czy to nowe logo jest robione pod katem strony forum, czy serwisu w ogole? bo to na soundcrazy.pl to mi sie jak najbardziej podoba. natomiast to na forum faktycznie mozna by zupgrejdowac
no a moim skromnym zdaniem pierwsze jest lepsze.
Idź do sklepu, kup karabin, wyjdź przed dom i wszystkich zabij.
jasne że pierwsze logo jest o niebo lepsze
w drugim mi sie niepodoba ta ramka na około całego loga i ta palma na pomaraczowym tle jest fe i jest jakieś takieś hmm .. brzydkie tak jest brzydkie a pierwsze jest super jestem za pierwszym logiem Oi! Oi! Oi! Horrorshow Baw Sie Dobrze Albo Giń
Oi! Oi! Oi! Horrorshow Punks & Skins United Win
Powrót do Forum techniczno - organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |