Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
złośliwe oprogramowanie na stronie?
złośliwe oprogramowanie na stronie?za każdym razem, gdy kliknę w http://wwww.rudemaker.pl/wspolpraca.html antywirus (ESET Smart Security 4) krzyczy mi o trojanie na stronie
![]() po wyłączeniu filtrowania ruchu sieciowego, Opera ostrzega, że strona jest na czarnej liście, bo została zgłoszona jako rozprowadzająca złośliwe oprogramowanie ![]() da się z tym coś zrobić? tylko ja tak mam czy u innych też jest coś nie tak? Ostatnio edytowano Pn gru 20, 2010 20:04 przez Raul, łącznie edytowano 1 raz
![]()
Re: złośliwe oprogramoanie na stronie?To stary problem, wielokrotnie zgłaszany. Ale jak Aqua ma to gdzieś, nic się nie poradzi.
Re: złośliwe oprogramowanie na stronie?To chyba przez to od dłuuuugiego czasu nie mogę dodać zdjęć do galerii
Swing Heil!
Re: złośliwe oprogramowanie na stronie?
Ja za każdym razem (zarówno przy dodawaniu newsów, jak i zdjęć) wyłączam antywirusa. ![]()
Re: złośliwe oprogramowanie na stronie?<mysli>
Teraz, to trocę musztarda po obiedzie. Zdjęcia się lekko "przeterminowały" i jak je dodam będzie niezły bigos w galerii Jeżeli Czort da zrobić jakieś zdjęcia na koncertach pójdę Twoim tropem Raul i postaram się je dodać (o ile nie wyskoczą inne problemy Swing Heil!
Re: złośliwe oprogramowanie na stronie?Zdjęcia sobie darujcie bo w galerii też jest burdel. Nie wszystkie z dodawanych wyświetlają się i w dziwnej kolejności.
Powrót do Forum techniczno - organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |