Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
31.03 godz 0:00 tvp kultura . koncert deal's gone bad
31.03 godz 0:00 tvp kultura . koncert deal's gone badhmmm,
właśnie dostałem info że koncert który miał być wyemitowany w lutym , poleci za jakieś 30 min na tvp kutura... jacyś dziwni ludzie pracują w tej telewizji...wszyscy zainteresowani dowiadują się o koncercie na pół godziny przed emisją ( przez przypadek) w każdym razie jak ktoś się załapie to super, a jak nie to na pewno będą powtórki. koncert nagrany w kwietniu tego roku w CDQ, Warszawa. Ostatnio edytowano Pn mar 29, 2010 14:45 przez Tytus, łącznie edytowano 1 raz
Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
Re: 23.12 22.50 tvp kultura . koncert deal's gone badPrzez neta ciężko znaleźc niestety.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: 23.12 22.50 tvp kultura . koncert deal's gone badwłaśnie oglądamy. a trafiliśmy przypadkiem na to przerzucając kanały po powrocie do domu. oczywiście w tv nie ma takiej energii, ale dla mnie to i tak wydarzenie roku w Polsce. dawno nikt nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak oni wtedy.
a - i wygląda jakby malusieńko ludzi było, a chyba nie tak tragicznie z frekwencją wtedy wyszło.
Re: 23.12 22.50 tvp kultura . koncert deal's gone badFajny koncert, aż żal dupsko ściska że nie mogłem zobaczyć w realu. Musiało być konkret. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś do nas zawitają.
Re: 23.12 22.50 tvp kultura . koncert deal's gone badNiestety nie obejrzałem w TV.
Ale na żywo w CDQ byli niesamowici. Brzmienie extra a wokal cudo. Wypadli o wiele lepiej niż Tostersi. Powtórka w Polsce mile widziana i bardzo pożądana. Obecność obowiązkowa!!! Ps. Proszę o cynk na forum jak będzie replay w TVP Kultura.
Re: 23.12 22.50 tvp kultura . koncert deal's gone baddzięki za cynk wczorajszy, zobaczyłem i nie żałuję sekundy spędzonej przed TV : ]
Re: 23.12 22.50 tvp kultura . koncert deal's gone badno w najbliższą środę powtórka z rozrywki. 31.03. tvp kultura godz: północ
Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
Re: 23.12 22.50 tvp kultura . koncert deal's gone bad
Mógłby jakiś magik zgrac to i wrzucic na neta ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: 23.12 22.50 tvp kultura . koncert deal's gone bad
Wielkie dzięki za pamięć. Tym razem nie mogę tego przegapić.
Re: 31.03 godz 0:00 tvp kultura . koncert deal's gone bad00:05 Strefa - Koncert w CDQ - The Deal's Gone Bad - koncert, Polska 2009; około 40 min potrwa.
będę nagrywał, w razie co mogę rozesłać płytki dvd jezus już dostał koncert Bartendersów z 2007 roku, może poświadczyć, że daję radę. Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: 31.03 godz 0:00 tvp kultura . koncert deal's gone badprofesjonalne wydawnictwo
Re: 31.03 godz 0:00 tvp kultura . koncert deal's gone bad
Mogę prosić o przegranie i przyniesienie na Vespę? Za płytke oczywiście oddam. Chyba, że to jakaś wersja full okładka-zakładka-nadruk-na-płycie-delux pro? Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: 31.03 godz 0:00 tvp kultura . koncert deal's gone badjeśli o mnie chodzi to bootleg copyrajt olrajt
Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: 31.03 godz 0:00 tvp kultura . koncert deal's gone badŚwietny gig.
Wspomnienia powróciły. Oby więcej takich koncertów w Stolicy. Może kiedyś znów zagrają w naszym pięknym kraju. Pewnie już jutro ponownie będę katował swoje trzy płytki Deal's Gone Bad.
Re: 31.03 godz 0:00 tvp kultura . koncert deal's gone badFaktycznie dobry myk Szkoda że godzina emisji legutko z dupy ale jakoś dałem rady wstać do tyry