Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Ankieta - ktora z polskich gwiazd powinna nagrac plyte ska?
Ankieta - ktora z polskich gwiazd powinna nagrac plyte ska?jak wszyscy wiemy Jenny Lopez from the block plyte ska nagrywa, choc Aqualung pilnie sledzac donosi, ze singielek wcale ska nie jest, no ale poczekajmy
Ale wracajac do tematu: moim typem, jak juz wiemy, jest Krzysio Krawczyk co by z dobrym bendem rozkolysal cala polske. A moze nawet jakis goscinny wystep z Bartendersami Moj drugi typ to Shakin Dudi, szczegolnie, ze blisko Irka Dudka jest Darek "reggae" Dusza. Podobno Swietlicki Marcin jest wielkim fanem ska (kiedys nawet audycja w Radiostacji) i chcial kiedys plyte z coverami nagrywac, ale ja nie jestem przekonany czy to dobrze... Ska`d 4 life !
podobno pudzian szyje gajer na miare i bedzie gral ska i wypusci pare teledyskow ;D
the pride is only thing the man is born with
Jak cały zespół takich pudzianów będzie, to się na żadną scenę nie zmieszczą. Ja proponuje Marylę Wrzodowicz, zapoda na swojej gitarce rytm i pójdzie gładko. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Irek Dudek, Maryla Rodowicz i Krawczyk faktycznie by się zajebiście nadawali
Jeszcze kiedyś o jednej kapeli myślałem co by ją można na ska przerobić, ale wyleciało mi z głowy. Jak sobie przypomne to napisze
proponuje rozgraniczac projekty realne i realne inaczej
bo ja o Dudku i Krzysiu (mniej) troche serio myslalem Ska`d 4 life !
W zeszły czwartek trafiłem na koncert Swietlików w Łodzi i faktycznie mieli bardzo ciekawe wstawki ska i reggae, całkiem fajna imprezka wyszła Well it started in Jamaica, they call it jamaican ska, so feel the hit of this rude boy beat, it's gonna take you far...
Dokładnie LESZCZE to jest ta kapela która wyleciała mi zgłowy
Jak dla mnie to jest idealna kapela do nagrania płyty ska. Zespół i tak gra muzyke dość rozrywkową i inną niż te wszytskie inne gnioty więc byłby mega idealny
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Lubicz
Ja proponuje Dziada Alheimera to by była jazda Tylko Old School Reggae!