Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!
Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!Mili Państwo,
po długim okresie postprodukcji styczniowy ska-film z warszawskiej Wetliny jest już dostępny dla szerokiej publiczności. Jak pisze reżyser:
a oto i film: http://rudemaker.pl/nowosci/425_BiggerB ... After.html
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!Wnosze o nominowanie Stępla do Oskara za role I-wszo planową
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!Co to jest za numer który zaczyna lecieć gdy Agnes wraca do lokalu ? no i czyj on...
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!The Aces- Reggae Motion
Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!generalnie to zajebiście że udało się coś takiego zrobić i mam nadzieje że to nie ostatni taki ska-film
Krytyczne uwagi przekaże osobiście panu reżyserowi
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!Z krytycznych uwag to ja, jako operator i montażysta mam jedną, za to zasadniczą.
Następnym razem musi być oświetlenie... jakiekolwiek!
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!a co pomrocznosc miałeś?
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!Generalnie jest dobrze, bo jest śmiesznie. Nastepnym razem trochę mniej alko, albo krótszy czas kręcenia + nabrane doświadczenie i będzie Czarny ten cały Oscar, czy inne kilo żelaza
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!Pomysł pierwsza klasa
Brawo dla wszystkich zaangażowanych w projekt!
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!Ciesze sie, że wreszcie nagranie ujrzało światło dzienne. Ogólnie jest wesoło, całkiem fajnie to wyszło i nie jest aż tak tragicznie ciemno jak niektórzy uprzedzali, chociaż do następnej produkcji jednak trochę więcej lamp się przyda. Wielki bigup się należy i tyle
Well it started in Jamaica, they call it jamaican ska, so feel the hit of this rude boy beat, it's gonna take you far...
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!
nie ma innego wyjscia - moze byc tylko lepiej i bardziej swietliscie. wszyscy dali rade, rezyser i operator duzo sie nauczyli co calemu swiatu na dobre wyjdzie Ska`d 4 life !
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!no tak - ja proponowalam ze porzycze moj mega reflektor sie nikt tym nie wzruszyl ale jak co to caly czas go mam:)
i tylko w napisach koncowych czemu ja jestem pania pulkownikowa a tytus to nie polkownik tylko tytus? ehhh mam nadzieje tylko ze sobie nikt nie pomysli ze jak gra bigger boss to przychodzi tylko tyle ludzi (na marginesie przypominam ze w ten piatek gramy w Pawiarni na brzeskiej!!) skinhead reggae jest najs, a bigger boss jest cool
Re: Bigger Boss Big Up Hot Wetlina Party After!no przeciez jest napisane, ze to after
reszta bawila sie tak dobrze poprzedniego dnia, ze nie miala sily przyjsc. to chyba dobrze, nie? Ska`d 4 life !