Mad Caddies + The Mugshots 2012-06-11, Warszawa

11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej »

Blade Loki u Wojewódzkiego (26.03)

Inne dyskusje związane z muzyką

Blade Loki u Wojewódzkiego (26.03)

Postprzez Tomek N mar 26, 2006 11:11

No cóż, może nie każdy lubię tę kapelę, ale moim zdaniem nowa płyta jest naprawdę fajna, więc polecam. Dziś będą u Kuby wojewódzkiego grali. Na ich stronie: www.bladeloki.com jest też najnowszy teledysk do ściągnięcia "no passaran"
Tomek

Postprzez Beret N mar 26, 2006 18:35

Żyją, żyją, a czemu miałoby być inaczej...? I jak widać mają się całkiem dobrze, nowa płyta się szykuje, a dzisiaj występ u Wojewody, który chętnie zobaczę, chociaż aż tak bardzo za nimi nie przepadam :wink: Mam nadzieję, że blade warkocze w ślad za Deską nie pójdą, która też dała występ w polsatowym talk show, krótko po czym się rozlecieli... :? hmm, ciekawe co zagrają, bo to "no passaran", do którego Tomek dał linka całkiem, powiedziałbym, w pytę :)
...zrobię se kogiel ukręcę mogiel
Beret

Postprzez Agnes N mar 26, 2006 18:48

kiedyś się całkiem jarałam tęże kapelką, więc chętnie obejrzę występ u Wojewdzkiego. może tylko ktoś przypomnieć współrzędne czasowo-kanałowe programu, bo ja tv prawie nie oglądam, więc nie wiem, co i jak :wink: ?

ps. akurat "no passaran" robi na mnie średnie wrażenie - zarówno sam utwór jak i teledysk, no ale cóż...
A.G.G.R.O. !
Agnes

Postprzez Beret N mar 26, 2006 19:52

Agnes napisał(a): może tylko ktoś przypomnieć współrzędne czasowo-kanałowe programu, bo ja tv prawie nie oglądam, więc nie wiem, co i jak :wink: ?

ze strony bladych: "26 marca w Polsacie(niedziela)w programie "Kuba Wojewódzki" gościem muzycznym bedzie zespół Blade Loki.Zapraszamy was do obejrzenia. 22.40 start.:) http://www.kuba.interia.pl"

[/url]
Beret

Postprzez Agnes N mar 26, 2006 19:54

dziękuję :D
A.G.G.R.O. !
Agnes

Postprzez Tomek N mar 26, 2006 20:10

Beret napisał(a): hmm, ciekawe co zagrają, bo to "no passaran", do którego Tomek dał linka całkiem, powiedziałbym, w pytę :)

Chłopaki zagrają właśnie "no passaran". A propos teledysku, to ja tez na nim jestem ale tylko przez sekundę i chyba mało rozpoznawalny, bo nikt ze znajomych mnie tam jeszcze nie zauważył :cry: A tak sie starałem...:lol:
Tomek

Postprzez Beret N mar 26, 2006 20:13

Tomek napisał(a):
Chłopaki zagrają właśnie "no passaran". A propos teledysku, to ja tez na nim jestem ale tylko przez sekundę i chyba mało rozpoznawalny, bo nikt ze znajomych mnie tam jeszcze nie zauważył :cry: A tak sie starałem...:lol:

No co Ty powiesz ciekawego :?: :shock: a w której sekundzie? Wytężę swój zmysł wzroku i może Cie wylookam! :D
Beret

Postprzez zebed N mar 26, 2006 20:18

tez sobie obejrze , ale szczerze mowiac , po tym co ostatnio widzialem na koncercie , to sie niczego szczegolnego nie spodziewam . Teraz tylko czekamy na Faze u Wojewodzkiego :wink:
zagraj to tak - ska, ska ,ska
zebed

Postprzez wisienka Pn mar 27, 2006 7:52

wprawdzie programu nie obejrzałam, ale miałam okazję zobaczyć teledysk do 'No pasaran' (czemu sie wszyscy uparliście,że wyraz ten ma dwa 'S' :D ?) na MTV, i szczerze mówiąc nie podoba mi się wcale. O ile wcześniejsze płyty też mnie jakoś bardzo nie zachwycały,obawiam się,że ta nie zachwyci mnie ani trochę. No pasaran :wink: !
I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
wisienka

Postprzez hare Pn mar 27, 2006 12:09

wisienka napisał(a):wprawdzie programu nie obejrza³am, ale mia³am okazjê zobaczyæ teledysk do 'No pasaran' (czemu sie wszyscy uparli¶cie,¿e wyraz ten ma dwa 'S' :D ?) na MTV, i szczerze mówi±c nie podoba mi siê wcale. O ile wcze¶niejsze p³yty te¿ mnie jako¶ bardzo nie zachwyca³y,obawiam siê,¿e ta nie zachwyci mnie ani trochê. No pasaran :wink: !

a ja widziałam jak zagrali u wojewódzkiego, ale no pasaran mnie nie zachwyciło :] jak dla mnie nic ciekawego
hare

Postprzez Kunze Pn mar 27, 2006 12:41

wprawdzie zostanie fanem bladych loków mi już nie grozi, ale sobie chyba sprawię którąś z ich płyt. tak dla ciekawości, bo próbki z netu przyjemne.
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Kunze

Postprzez Beret Pn mar 27, 2006 14:41

No a mi występ Bladych u Wojewódzkiego się całkiem podobał!

dziękuję za uwagę :wink:
Beret

Postprzez Tomek Pn mar 27, 2006 15:18

Kunze napisał(a):wprawdzie zostanie fanem bladych loków mi już nie grozi, ale sobie chyba sprawię którąś z ich płyt. tak dla ciekawości, bo próbki z netu przyjemne.

W takim razie polecam tę najnowszą "...no pasaran" (rzeczywiście pisze sie przez jedno "s" - nie wiem co mi się ubzdurało :D ). Moim zdaniem jest najlepsza. Bodajże dziś(27.03) ukazuje sie w sklepach. Na początku też mi się nie podobał kawałek tytułowy, ale po obejrzeniu teledysku jakoś sie przekonałem.Zresztą bardzo fajnie te kawałki z nowej płyty wychodzą na żywo. Przyznam jednak, że dziwię się iż zespół zagrał akurat ten kawałek u Wojewódzkiego, bo mają lepsze na tej płycie. Gorąco polecam utworek "jak plus i minus" czy jakoś tak-nie pamietam dokładnie tytułu - jak dla mnie genialny - trąby fajnie grają ;)no i pałker daje w nim radę :D
Tomek

Postprzez sokół Pn mar 27, 2006 18:11

Tomek napisał(a):Gorąco polecam utworek "jak plus i minus" czy jakoś tak-nie pamietam dokładnie tytułu - jak dla mnie genialny - trąby fajnie grają ;)

co do wczorajszego występu to powiem że udało mi się widzieć i niczego sobie :wink: a ty Tomek czemu tak tromby zachwalasz instrumenty jak każde inne :lol: hehe tylko że między innymi w Fazie grają :wink:
RUDE BOY'S SKANKING

Obrazek
sokół

Następna strona

Powrót do Inne