Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Conservative Punk - Division Poland ma zaszczyt przedstawic:
Conservative Punk - Division Poland ma zaszczyt przedstawic:W imieniu Conservative Punk - Division Poland mam zaszczyt zaprosic wszystkich obecnych (zarowno z lewej jak i z prawej strony) na nowo otwarte forum dyskusyjne.
Przybywajcie tlumnie do TAJNEJ KWATERY REBELIANTOW! znajdujacej sie pod adresem http://www.punk-forum.prv.pl/ Co oferujemy? Konserwatywno-narodowo-katolicko-prawicowo-punkrockowy punkt widzenia. Zazarte polemiki polityczno-kulturalno-obyczajowe, trwajace do bialego switu w towarzystwie flaszki piwa i kielonku gorzaly. Obrazliwe epitety w przypadku braku argumentow i nieuzasadnione bany dla uzytkownikow, ktorzy nas beda wkurwiac. Czego nie oferujemy? Politycznej poprawnosci. Tolerancji. Litosci. Poblazliwosci. Wyrozumialosci. Postepowosci. Na co czekasz? PRZYBYWAJ! Czekamy takze na CIEBIE Conservative Punk - Division Poland Zdrowka zycze PS: Wybczcie mi tak nachalna reklame... wiecej sie to nie powtorzy
Panie, same zalety ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Pomysl nienajgorszy ale prawda jest taka ze i tak na tym forum zaloguje sie masa osob ze starego forum, nie wylaczajac wszelakich paczesniakow ktorzy sa wiecznie spieci. Moze i crustow nie bedzie ale patrzac po uzytkownikach to juz kilku powszechnie znanych spoleczniakow wyhaczylem. Zmierzam do tego ze na dobra sprawe bedzie to mniej-wiecej to samo forum.
Let's go crazy
Czemu tak skromnie? Chodźmy dalej!
PUNK ROCKOWY BLOK WSPÓŁPRACY Z RZĄDEM PUNKOWCY DLA PAPIEŻA PUNK PRZECIW GOLIŹNIE W REKLAMIE PUNK ROCKOWA RADA OCALENIA NARODOWEGO PUNK - KATOLIK PUNK ROCKOWA MŁODZIEŻÓWKA PiS PUNK W OBRONIE PRAŁATA PUNK ROCKOWE WYCHOWANIE W RODZINIE DUCHEM SILNEJ itd. Panowie pozwolą, że się przedstawię... Zdzisław Dyrman... zasadniczo!
Rzad zawsze moze liczyc na poparcie Konserwtywnych Punkowcow
Podczas najblizszej pielgrzymki Konserwatywne Panki beda stanowily trzon sluzb zabezpieczajacych wizyte Ojca Swietego
To nie nasza dzialka... tymi kwestiami juz od wielu lat zajmuja sie EmancyPunx
Przyznaje... na to nie wpadlismy...
Wypisz, wymaluj - JA!
...dziala bardzo preznie. Kazek Marcinkiewicz juz nie raz korzystal z naszego zbrojnego ramienia.
Niestety ukonstytuowalismy sie za pozno, by bronic pralata
Przygotowujemy juz odpowiednie broszury dla mlodziezy przedszkolnej, szkolnej i gimnazjalnej. Zdrowka zycze PS: Uprzedzajac ewentualne pytanie: kooperacja z policja, CBS (CBA) i ABW nas nie interesuje, tym bardziej, ze z tymi resortami, od lat idealnie wspolpracuja anarcho-punki
...eee, no dlaczego? Prawdziwy konserwatysta nie może tolerować golizny i wszechobecnego rozpasania. Byłaby to też jakaś płaszczyzna porozumienia z feministkami A poza tym to git. Chyba się zapiszę. Żydów przyjmujecie? Panowie pozwolą, że się przedstawię... Zdzisław Dyrman... zasadniczo!
W dzisiejszych czasach, w natloku parad rownosci i emancypacji homoseksualizmu, prawdziwy konserwatysta wrecz POWINIEN zachwycac sie pieknem kobiecego ciala
Naturalnie! Pod warunkiem, ze nazywaja sie Wildstein i sa prezesem TVP Zdrowka zycze Ostatnio edytowano Pt maja 26, 2006 7:17 przez Wrzosek, łącznie edytowano 1 raz
juz sie zadomowilem. Warsaw Ska Siegheilers!
w takich momentach człowiek nawet żałuje że pankiem nie jest...
Reggae Sounds are Bigger Boss! http://biggerbosssound.blogspot.com/!! -
ja troche glupi jestem i za malo konserwatywny, bo tak nie rozumiem co to ten konserwejtiw pank jest.
prosze o definicje jakos zwiezla, bo to brzmi jak oksymoron jakis. niby kojarze cos, ale nie rozumiem i mi sie w calosc nie sklada to jakas odmiana hardline czy cos? :> BK Ska`d 4 life !