Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
DOBRY BETON NIE JEST ZŁY czyli niemała galeria :)
a ja bede ta zrzeda moim zdaniem oprocz galerii, to cala strona zlewa sie w jedna calosc i np. potrzeba troche czasu, zeby zauwazyc menu po lewej stronie; bialo czarny schemat kolorystyczny moze i nawiazuje do 2-tone i generalnie do ska, ale przy braku grafik na stronie (pomijajac naglowek) nie wydaje mi sie byc najlepszym rozwiazaniem ale i tak esencja strony sa zdjecia, takze tak czy siak bardzo git pozdr Ingiel
a ja mam jakis problemik wyskakuje mi komunikat na ekranie ...
"mossession_A_STORE_FAILEDDB function failed with error number 1030 Got error 28 from storage engine SQL=INSERT INTO mos_session ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest` ) VALUES ( 'cd505e2c153c6bd9d9c677cc223e588f','1152972905','','0','1' )" mimo , ze skonczylem szkole o profilu informatycznym , za chuja nie wiem O CO BIEGA ... ;/
ja myślę,że to pewnie temu,że Acid z Gosią siedzą w Poczdamie, a strona bez swoich właścicieli nie funkcjonuje jakkolwiek zawsze moge sie mylic:) I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
Czy Wy musicie tyle zdjęć trzaskać? Kiedy ja mam to wszystko obejrzeć. Pracuję tylko 8 godzin dziennie i nie mogę wszystkich ich przeznaczyć na przeglądanie Betona. Przecież trzeba też na piwko wyskoczyć.
W imieniu swoim i Acida proszę o Waszą pomoc!
przymierzamy się do zmiany nazwy strony aby była bardziej zrozumiała również dla obcokrajowców... i tu mamy problem... Nie mamy żadnego pomysłu. Pomóżcie nam!!!!! P.S. do Jareckiego : dobry KAT nie jest zły a tak poważnie to jesteśmy we współpracy z Depozytem44 klubem znajomego i robiłam te fotki na ich prośbę... a wrzuciłam je na stronę od tak żeby gdzieś zawisły bo oni szybko tego na swoją stronę pewnie nie wrzucą...