Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Giełda muzyczna wa-wa
Giełda muzyczna wa-waCześć
Dawno nie byłem na giełdzie - z alternatyną muzą, prasą(fanziny ) itp. w wa-wie. Chciałbym się dowiedzieć czy obecnie funkcjonuje takowa giełda jeśli tak to gdzie podajcie adres i godz. w których można tam wpaść . Zgóry dziękuje i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Ska ska skampararas kufel piwa łączy nas ska ska skaczcie chłopcy i skinchedzi i pankowcy.(zesp.skampararas fragment utworu)
Re: Giełda muzyczna wa-wa
Kolejny mój ulubieniec po użytkownikach Redu_Skinhead i Szoet
Re: Giełda muzyczna wa-wa
a co do samej giełdy to ajkbym w Wawie bywał to bym odwiedził z checia i cos zakupił ▀▄▀▄▀▄▀▄
▀▄▀▄▀▄▀▄ ▀▄▀▄▀▄▀▄ ▀▄▀▄▀▄▀▄
Re: Giełda muzyczna wa-wa[quote="gandalf"]Cześć
Dawno nie byłem na giełdzie - z alternatyną muzą, prasą(fanziny ) itp. w wa-wie. Chciałbym się dowiedzieć czy obecnie funkcjonuje takowa giełda jeśli tak to gdzie podajcie adres i godz. w których można tam wpaść . Zgóry dziękuje i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Info od Pietii: 20.12. Świąteczna Giełda Czadowa - Radio Luxembourgod 13.00 do 16.00, wst. free Te przedświąteczne to chyba jedyne giełdy, jakie jeszcze w Wawie funkcjonują Pozdro
Re: Giełda muzyczna wa-waFajnie że będzie ta giełda przedświąteczna. Jeśli tylko będą na odpowiednim poziomie finansowym to się przejdę