Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Hedonizm?, a moze cos wiecej...
Hedonizm?, a moze cos wiecej...Chcialbym poruszyc jakis inny temat do jakiego wszyscy sa przyzwaczajeni... wszyscy uzytkownicy tego forum zapewne kochaja Ska, Ska wiadomo jest muzyka radosna przy ktorej mozna przyjemnie spedzic czas, prawie kazdemu kojarzy sie z zabawa, przy ktorej mozna zapomniec o szarosci dnia codziennego...zajebiscie, tak ma byc, ale...
czy w wielu z was kieruje sie tylko przyjemnosciami w waszym zyciu? wlasciwie co jest dla was najwazniejsze w zyciu? piwo, fusbal i dziewczyny, czy moze cos wiecej? Musze przyznac ze do rozwazan sklonil mnie Wielki Post... czy ktos z was widzalby sens zaprzestania balangowania na jakis czas...? Stay Rude, Stay 2 Tm 2, 3!!!
yep
jestem tego samego zdania : - muzyka - imprezy / koncerty - panienki - chlanie moze kieeedys moj system wartosci sie zmieni , ale narazie sie nie zapowiada "If you're arrogant, tough,
smart and clean looking you got to be a Mod then !" http://www.polishmods.prv.pl ![]()
Rany czy to jakiś szpieg ojca dyrektora??
Norb czasy sie ciut zmieniają . To że dobrze sie bawimy nie oznacza pełnej rezygnacji z życia duchowego. Wielki post jest symbolem ( i to ustanowionym przez kościuł a nie Pismo). Każdy wybiera swoją droge nie ma tu żadnych nakazów. Czytałem Biblie i nie natrafiłem tam na wersety mowiace o potrzebie umartwienia. Bywa ono pomocne jeśli musisz coś przemyśleć... ale spojrz na Jezusa ... mon był koleszkowcem który popijał winiaka i zagryzał go rybką ( w przedtawaieniach do bodajrze VIII wieku mial nawet krótkie włosy
City Mod'z Żbikowiec
...ciągle jeszcze żyjemy Booyaka Famila
Re: Hedonizm?, a moze cos wiecej...
Cały czas się zastanawiałem, aż mnie dopiero teraz olśniło!!! Już wiem co to jest Wielki Post! Bo tak to się zastanawiałem, gdzie ktoś tego wielkiego posta napisał, czy to na tym forum go ktoś umieścił i w którym miejscu, czy gdzieś indziej wogóle... Ojojojoj za dużo imprezowania i internetu. W sumie to taki Wielki Post, by mi się przydał ale odłożę go chyba w czasie, bo dziś jest piątek i zbliża sie powoli wieczór i raczej pościć nie będę... Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Ja nie widzę inaczej, piątek nastał trzeba się zbrowarować w miłym towarzystwie. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
A mógłbyś mi wyjaśnić na czym według Ciebie polega sens zaprzestania balangowania po ciężkim jak cholera tygodniu pracy nad rozwojem intelektualnym i duchowym
A skąd ty znasz takie miejsca Zboczony Hedonistyczny SKANKanisto
oki fajnie ze temat podlapaliscie...
z tym hedonizmem to taka prowokacja:) zgadzam sie z myszonem ze czasy sie zmienily, ale moim zdaniem na gorsze...( pod wzgledem wszelkiej moralnosci) ja jestem wierzacy (w sensie katolickim) i sens POSTU (nie POSTA:))))))))))))))) widze. post ma sens ze tak napisze pokrotce jesli jest srodkiem do celu a nie celem samym w sobie. warto sie czasem wyciszyc. a ze Dżizie wypadlo w Piatek...coż pokory Mości Panowie. Po co?- ktoś zapyta...Dla Wiecznej Imprezy!:) a z ojcem dyrektorem nie wiele mam wspolnego wbrew pozorom...bomby nie podloze:) taka moda ponoc tera... Stay Rude, Stay 2 Tm 2, 3!!!
ehhh tera to moda na prowokacje. prowokacja tu prowokacja tam
pozdro dla kumatych trzymajta fason damy rade buahhahahaaha
Kacik dla nawracajacych zblakane dusze?
Prowokacje dla opamietania sie? Czy moze po prostu brak pomyslow na tematy w "klimatach"? Nie mam nic przeciwko religii. Mozna po prostu zapytac, jak tam panowie i panie u was sprawy duchowe, a nie zarzucac tematem goszczacym codziennie na stronie radia maryja. Powagi prosze troche. Piwo lubie, dobra muzyke jeszcze lepiej, a kontemplowac wcale mi to nie przeszkadza jezeli o to chodzi...
a ja tam ostatnio niemam chęci imprezować od tamtego czwartku w sumie to z przymusu bo grałem w noge i ręka mi z abrku wypadła więc na impry niełaże bo jak zadyma jakaś to niemoge sie itak bić bo mi znowu wypadnie 6 tygodni postu mam teraz:P
Oi! Oi! Oi! Horrorshow Baw Sie Dobrze Albo Giń
Oi! Oi! Oi! Horrorshow Punks & Skins United Win