Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Istota skoku - skaaaaaaaaaaaaaaa!
Istota skoku - skaaaaaaaaaaaaaaa!"Istote skoku stanowi to co jest przed nim, moment gotowosci; spiecie miesni; czas, w ktorym cialo sie kurczy, przenika ziemie, pozwala sie dotknac, przetworzyc; impuls, ktory zdradza pragnienie istnienia"
to o teatrze tanca fragment, ale wg mnie tlumaczy takze dlaczego ska jest fajniejsze niz skinhead reggae! BK Ska`d 4 life !
lądowanie i nagły powrót do pozycji wyjściowej Ogłaszamy wybory?
Z tego co usłyszałem to na bank Stęplowi wychodzi to lepiej niż Tobie po spotkaniu z plastikowymi butelkami-co
Nikt nie przebije mego kumpla który ryczał kiedyś w kapeli punxowej. Pewnego razu podczas koncertu skoczył ze sceny i połamał sobie obie ręce.
Szacunek ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
ja pare razy po skoku zarobilem z lokcia. wiecej juz nie pamietam. to byly czasy
a jeden z kolesi spadając obok mnie pogruchotal sobie szczeke. farta mial nie? ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!