Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

Istota skoku - skaaaaaaaaaaaaaaa!

Inne dyskusje związane z muzyką

Istota skoku - skaaaaaaaaaaaaaaa!

Postprzez BogusKowalski Pn lip 31, 2006 16:20

"Istote skoku stanowi to co jest przed nim, moment gotowosci; spiecie miesni; czas, w ktorym cialo sie kurczy, przenika ziemie, pozwala sie dotknac, przetworzyc; impuls, ktory zdradza pragnienie istnienia"

to o teatrze tanca fragment, ale wg mnie tlumaczy takze dlaczego ska jest fajniejsze niz skinhead reggae! 8) :lol:

BK
Ska`d 4 life !
BogusKowalski

Postprzez STĘPEL Pn lip 31, 2006 16:36

Istotę skoku to stanowi niekonwencjonalne lądowanie. Ja to niestety opanowałem do perfekcji. :D
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez Tomek Pn lip 31, 2006 21:24

STĘPEL napisał(a):Istotę skoku to stanowi niekonwencjonalne lądowanie. Ja to niestety opanowałem do perfekcji. :D

lądowanie i nagły powrót do pozycji wyjściowej :D - bardzo profesjonalnie ci to wychodziło na woodstocku w wysokiej trawie :wink: Na dzień dzisiejszy jesteś dla mnie misterem skankowania. Hmmm to teraz trzeba ci jakąś miskę (czy też misterkę się mówi) dobrać :wink:

Ogłaszamy wybory?
Tomek

Postprzez sokół Wt sie 01, 2006 17:22

Tomek napisał(a):lądowanie i nagły powrót do pozycji wyjściowej :D - bardzo profesjonalnie ci to wychodziło na woodstocku w wysokiej trawie

Z tego co usłyszałem to na bank Stęplowi wychodzi to lepiej niż Tobie po spotkaniu z plastikowymi butelkami-co :?: :wink:
RUDE BOY'S SKANKING

Obrazek
sokół

Postprzez rutek Pn sie 28, 2006 14:46

STĘPEL napisał(a):Istotę skoku to stanowi niekonwencjonalne lądowanie. Ja to niestety opanowałem do perfekcji. :D

Nikt nie przebije mego kumpla który ryczał kiedyś w kapeli punxowej. Pewnego razu podczas koncertu skoczył ze sceny i połamał sobie obie ręce.
rutek

Postprzez STĘPEL Pn sie 28, 2006 15:01

rutek napisał(a):

Nikt nie przebije mego kumpla który ryczał kiedyś w kapeli punxowej. Pewnego razu podczas koncertu skoczył ze sceny i połamał sobie obie ręce.

Szacunek :D mnie się udało jeno jedną złamać.
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez Kunze Wt sie 29, 2006 19:06

ja pare razy po skoku zarobilem z lokcia. wiecej juz nie pamietam. to byly czasy :cry:

a jeden z kolesi spadając obok mnie pogruchotal sobie szczeke. farta mial nie?
ska napędza umysł, ska ładuje duszę, ska uzdrawia ciało... this is the heavy heavy monster sound...One step beyond!
Kunze

Powrót do Inne