Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Jamajka - przewodnik w Wyborczej
Jamajka - przewodnik w WyborczejCalkiem fajny 25 zyli.
Kupilem. Kto wie moze kiedys sie wybiore? No i o muzyce duzo jest. BK Ska`d 4 life !
ja tez kupiłem..
kupuje w ogóle wszystkie te książki z tej serii i jestem bardzo zadowolony, wszystko ładnie opisane i pokazane
Przewodniki są świetne naprawdę!
Dużo ciekawych rzeczy można się z nich dowiedzieć. Właśnie kończę ten o Jamajce. O muzyce napisali rzeczywiście całkiem dużo i nawet treściwie. Noi w ogóle chyba zbieram kasę na wyjazd ... We'll change the world in seven days.
We'll change our lives, we'll change our ways. We can rebuild, we can make it last look at the future, forget the past.
Ja nie kupilem zadnego bo akurat jak byl pierwszy Meksyk to moja dniowka przeciagnela sie do 18 godzin bo trzeba bylo to cholerstwo pakowac do woreczków a pozniej na palety
ufff od razu mi ulzylo jak sie tak na forum tym podzielilem Dzieki TOKYO SKA PARADISE ORCHESTRA RULEZZ!!