Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
KALAFIOR (ska-punk) poszukuje perkusisty oraz trębacza!
KALAFIOR (ska-punk) poszukuje perkusisty oraz trębacza!Witam!
Po prawie 3 latach reaktywujemy kapele Pod adresem http://mp3.kalafior.fe.pl/ znajduja sie 3 nasze nagrania sprzed kilku lat. Zachęcam do przesłuchania! Nie sugerujcie sie raczej poziomem wykonania czy jakoscia samego nagrania - chodzi raczej o to zeby pokazac styl muzyki jaka chcemy grac, bo ten pozostaje niezmieniony. Generalnie chodzi o to zeby bylo szybko, melodyjnie i do przodu Mamy wokal, bas oraz gitare. Brakuje nam obecnie perkusisty i trębacza (tudziez puzonisty . Miejsce prób to Psary (kilka km od Będzina czy Czeladzi, ok 11km od Sosnowca) - mamy tam zajebiste miejsce do grania. Chcielibysmy grac w weekendy (1-2 proby tygodniowo). Jeśli ktos z was jest zainteresowany lub zna kogos odpowiedniego, to śmiało Pozrawiam! Ostatnio edytowano N sty 28, 2007 1:59 przez baton18, łącznie edytowano 1 raz
KalafiorŻyczę powodzenia, mam podobnie też montuję składzik tyle ze roots reggaowy w okolicach Bielska - Białej, przyznam ze tu nie jest łatwo o klimatycznych muzyków, ale cos sie zaczyna rozkręcać, problem póki co leży w perkusistach, albo ich chronicznym braku - jednak Zagłębie to rejon pełen ludzi chetnych do grania reggae czy tez ska (wiem gdyz sporo czasu tam spędziłem) - jak domniemam nie będzie problemu - Życzę Powodzenia i Pozytywnych Wibracji for all people in KALAFIOR Band
Jah Bless Rebelman Rebelman
chyba nie bedzie to konieczne, bo.. do Kalafiora w trybie natychmiastowym dołączaja trębacz z saksofonista Teraz tylko ogarniemy materiał i na wiosne/lato przystepujemy do ofensywy koncertowej pozdrawiam