Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Kanal Reggae w Radiu Rewers
Kanal Reggae w Radiu RewersKanal Reggae zostal odpalony 29 października.
Obecnie kompletujemy informacje dotyczące poszczególnych nowych postaci w naszym radiu. Napewno na Kanale REGGAE zagrają dla Was między innymi: Mole(Krecik-Lubelskie Forum Reggae) - działacz breakthesystem.epki.pl oraz forumreggae.info, mieszkający raz po jednej, raz po drugiej stronie Polski, wędruje pomiędzy Poznaniem, a Lublinem. Zagra dla Was BTS SOUND: od najstarszych, głębokich rootsów, po najnowsze czyste reggae. Termin: Co drugi wtorek 20:00-22:00. BST - Pochodzi z Lublina i jest odpowiedzialny za Kanał Reggae. Zagra dla Was audycję Foundation Education, czyli wszystko o artystach, zespołach reggae'owych Termin: Piątek 18:00-20:00 Rasta Sepomatik(Love Sen-c Music) - DJ z Lublina, zaaplikuje Wam dwie godziny Reggae'neracji przy okazji TAM TAM GRAM - Reggae, Dancehall, Dub Club Termin: Środa 21:00-23:00 Oldboy - Prosto z Józefowa poprowadzi audycje Sensi Attack. Ogólne wiadomości, nie tylko muzyczne, okrasi dyskusjami ze słuchaczami i wizytami gości. Termin: Czwartek 20:00-22:00 Na początku grudnia dojdą nowe audycje, wystartuje odzielna strona dla kanalu Caraibian Vibes. No i oczywiście konkursy-napewno w audycji Foundation Education będziecie mogli zgarnac w grudniu dwie plyty, więc zapraszam do odwiedzania strony radia http://radiorewers.pl http://r1.vj.pl:8040/listen.pls Big Up !!
Re: Kanal Reggae w Radiu Rewers
Skoro o tym tutaj piszesz to zmontujcie audycje w klimatach SKA. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
No Oldboy to nadawał z półtora roku temu chyba albo nawet lepiej... jak ja zaczynałem nadawać to on chyba kończył
O kurde , to strasznie stare ulicznikowe dzieje A Ty Yardee , nadajesz gdzieś aktualnie ??:>
no ja to mam przerwe w nadawaniu spowodowaną problemami osobistymi... ale zamierzam wrócić do ulicznika bo to była dobra przygoda
8 15 22 GRUDNIA W AUDYCJI FOUNDATION EDUCATION BEDZIECIE MOGLI WYGRAC CEDECZKI:
Josey Wales - Rulin' ![]() 1. I'm Ruling 2. Mck Wi Rock 3. Natty 4. Nice Up the Dance 5. Mi Life Story 6. Landlord A Come 7. Build A Roof 8. This Is 86 Dennis Brown - Lovers Paradise ![]() 1. Lovers Paradise 2. Weeping And Moaning 3. It's Time To Have Fun 4. You Are Sugar And Spice 5. Woman, I Tell You No Lie 6. Sweeten My Coffee 7. Wolga Nagga Fire 8. You Are My Honey 9. I Live Just For You 10. Your Heart's Desire 11. That's No Lie 12. No Matter What You Do Gregory Isaacs - New Dance ![]() 1. Nobody Knows 2. Say A Special Prayer 3. For A Matter Of Time 4. New Dance 5. Don't Distress 6. Lovely Lady 7. Too Late Gonna Be Your Cry 8. It's All In The Game 9. Who Have Eyes 10. Temperamental Lover 11. Too Late To Cry 12. Looking For A Love
Ja już z ulicznikiem nie zamierzam współpracować I tak by mnie już nie chcięli pewnie Ale swoja droga dobrze by było posłuchać twoich audycji ponownie
The history of SKA music, czyli wszystko o muzyce SKA specjalnie dla Was w auducji Foundation Education, na którą zapraszamy już w ten piątek o godzinie 18
Czeka na Was naprawde ogromna dawka informacji oraz wyśmienitej muzyki. Big Up !
Specjalnie dla Was już 8 grudnia w audycji Foundation Education pierwszy konkurs kanału Caraibian Vibes..
KONKURS!!! FUNDATION EDUCATION 8.12.2006 KANAŁ CARAIBIAN VIBES 18:00-20:00 Do wygrania będzie płyta Josey Wales - Rulin' - wznowienie albumu z 1986 jednego z pionierów dancehall-u i najpopularniejszych jamajskich DJ-ów lat 80, który współpracował z Yellowman'em i Charlie Chaplinem. Producentem jego wielu znakomitych kawałków był King Jammy. Więc warto sprawdzić tą płytke. Rowniez 8 grudnia audycja Fouuunndejszeenn Edukejjeszenn poświęcona tamtyce "the history of dancehall" Big Up!