Mad Caddies + The Mugshots 2012-06-11, Warszawa

11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej »

Letnie Ultrahity

Inne dyskusje związane z muzyką

Postprzez chudy N sie 15, 2004 18:09

jareg napisał(a):Właśnie odkryłem kapelkę, która się zowie Bandits Of The Acoustic Revolution, a gra ska "bez prądu". Akustyczne gitarki, bogata sekcja dęta, smyczki. Coś pięknego. Nie mogę się od tego uwolnić.

Zassałem sobie na dc++ aby zobaczyć cuż to bedzie, no i sie nie zawiodłem :D Bardzo sympatycznie grają
chudy

Postprzez Harry Lonsdale N sie 15, 2004 23:31

Jak dla mnie rządzi numer Rapowe Ziarno 2 (powinno być raggowe ziarno ;) ). Numer i klip do niego doskonałe :) Szacunek dla Gutka i Abradaba.
Harry Lonsdale

Postprzez jareg Pt lut 24, 2006 20:03

jareg napisał(a):Właśnie odkryłem kapelkę, która się zowie Bandits Of The Acoustic Revolution, a gra ska "bez prądu". Akustyczne gitarki, bogata sekcja dęta, smyczki. Coś pięknego. Nie mogę się od tego uwolnić.

Dopiero co zajarzyłem, że B.O.T.A.R. to akustyczne wcielenie Streetlight Manifesto (byli członkowie Catch 22). Przy okazji, 07.03 wychodzi nowa płyta amerykańców "Keasbey Nights", gdzie również kawałki B.O.T.A.R. w wersji elektrycznej. Żeby było ciekawiej, jest to nowa wersja pierwszej płyty Catch 22. Ale młyn. :lol:
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Poprzednia strona

Powrót do Inne