Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
MAJESTIC w majowym finale BIS Listy
MAJESTIC w majowym finale BIS ListyWitam!
zespół Majestic (www.majestic.prv.pl) dostal sie do finału BIS Listy. Zwycięzca finału bedzie mogl nagrac i wydac plyte na koszt Polskiego Radia !! W zwiazku z tym prosze o poparcie nas Glosowanie odbywa sie droga smsowa Final odbędzie sie w maju - 2 maja - 27 maja i mozna wysylac max 1 sms dziennie Glosujemy na piosenke "Wielka moc" - mozecie sobie ja sciagnac z http://www.radio.com.pl/bis/bislista/ Wysylamy sms o treści: BL3356 na numer 2100 dzieki Waszemu wsparciu mozemy wygrac ten final z gory dzieki pozdrawiam Michał pozdrawiam, Trombek www.majestic.prv.pl
babilon was zżera
Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
hehe
zżera nas Babilon nie spiewamy o Babionie, Rastafarai i Jah podkreslam ze SMS kosztuje tyle co zwykly sms w sieci !! wiec to nie sa wielkie pieniadze. jestesmy mloda kapela i to jest dla nas duza szansa na wypromowanie i pokazanie sie szerszej publice To chyba tyle. pozdrawiam. pozdrawiam, Trombek www.majestic.prv.pl
no faktycznie
raz jest uzyte slowo babilon ale chyba przyznasz panie DHS ze do "babilonskiego" reggae to nam daleko mimo wszystko zachecam do glosowania na nas pozdrawiam, Trombek www.majestic.prv.pl
wielkie dzieki za te smsy
gwoli wyjasnienia finał jest w terminie 2 maja - 27 maja teraz jeszcze trwaja ostatnie kwietniowe eliminacje ktore wygralismy chyba w pazdzierniku (z kazdego miesiaca do finalu dostaja sie 3 zespoly) pozdrawiam, Trombek www.majestic.prv.pl
a to co? pierwszy tekst na waszej stronie "Rastamania nas tu wszystkich ogarnia" Możesz mnie chamem zwać,
no babilońskiego reggae to ja jeszcze w życiu żadnego nie słyszałem, chyba, że fasolki a zagłosować nie moge bo ni mam komury, toż to babilon!
Hippie_Hunter zapraszam na koncert na pewno bedziemy niedlugo grac w Wawie wiec mozesz sie sam przekonac jak to jest z naszymi pogladami i graniem, tylko nie wiem czemu na starcie jestes negatywnie nastawiony na nasza tworczosc (chyba ze mi sie tak wydaje)?? nikogo nie zmuszamy do glosowania. malo zespolow jest na BIS Liscie ktore graja cos innego niz ciezkie granie (nie mowiac o klimatach reggae i ska) wiec myslalem ze jakos przychylnie sie do tego wszyscy nastawia na soundcrazy pozdrawiam. pozdrawiam, Trombek www.majestic.prv.pl
mylisz się. jestem do was nastawiony nijak ponieważ nie znam ani was ani waszej twórczości. po prostu jestem takim forumowym malkontentem i dlaltego napisałem, że was babilon zżera. jak dla mnie to możecie wygrać i ten plebiscyt i nawet eurowizję- życzę powodzenia.
ale jedno mnie denerwuje- nie lubię jak ktoś spiewa o tym z czym się nie identyfikuje. mało szczerości. Możesz mnie chamem zwać,