St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Miś w rytmach jamajka ska
Re: Miś w rytmach jamajka skajak dla mnie płyta jest przekosmiczna. Wczoraj na imprezie leciała i wszyscy jedno głosnie stwierdzili, że chcieli by tego słuchac gdyby byli mali
Re: Miś w rytmach jamajka skaJa również jestem szczęśliwą posiadaczką owej płyty. Chciałabym napisać która piosenka mi się najbardziej podoba ale nie jestem w stanie. WSZYSTKIE SĄ ŚWIETNE
Swing Heil!
Re: Miś w rytmach jamajka skaQrcze, przegapiłam ten temat
Re: Miś w rytmach jamajka skaMam prosbe... czy ktos moglby mi ta płytkę zripować na mp3 i wrzucic gdzies? W Londynie pomimo duzego wyboru polskiej prasy i mimo moich poszukiwan Misia nie znalazłem
oj!
Re: Miś w rytmach jamajka skaW kilku częstochowskich przedszkolach w najbliższym czasie dzieciaki będą tańczyły do misiowych piosenek.
![]()
Re: Miś w rytmach jamajka ska
Od pewnej pani uczycielki tańców różnych [a prywatnie mojej dobrej znajomej]. ![]()
i tak czimac!
lipieckie też się dołączyło
Tańczą i to nie tylko dzieci a też inne panie nauczycielki
Re: Miś w rytmach jamajka skaA ja przespalem i nie mam plyty. Mozna to gdzies dostac jeszcze? Moze zamowic nr archiwalny przez internet?
Bylem na stronie Misia, ale nie znalazlem nic takiego Skank non stop! Skank 'till you drop! // http://koncerty.net.pl
Re: Miś w rytmach jamajka ska@k3rmit
Jeśli chcesz zmieniać świat zacznij ode mnie
Re: Miś w rytmach jamajka skaO super,
Raul juz poratowal inaczej, ale chcialbym miec wlasny krazek Skank non stop! Skank 'till you drop! // http://koncerty.net.pl