Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Miś w rytmach jamajka ska
Miś w rytmach jamajka skaDziś wychodzi nowy numer czasopisma Miś. A w nim płyta, i to nie byle jaka, znajdują się na niej bowiem piosenki dla dzieci nagrane przez muzyków Bandy de Chicas (Karolina Krawczyk - puzon, Miruna Chypś - wokal, Róża Dudziewicz - klarnet, Maja Lenar - piano, Bogumiła Ludwińska - saksofon altowy, Soraya Nayyar - perkusja, Natalie Stępień - gitara, Daniel Gut - bas), The Bartenders (Dawid Somló - drumla, kongi, przeszkadzajki, Mikołaj Tabako - trąbka) oraz dzieci z Zespołu Państwowych Szkół Muzycznych Nr 1 w Warszawie.
Ja już słuchałem i stwierdzam, że Fasolki zostały niniejszym zjedzone. Utwory skomponował i zaaranżował, a także wyprodukował i zmiksował nagrania Mikołaj Tabako. Have fun! Ostatnio edytowano Śr wrz 02, 2009 14:45 przez janusz, łącznie edytowano 1 raz
myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
Re: Miś w rytmach jamajka skaamen! Fasolki zostaly zjedzone! Respekcior dla Mikolaja Tabako. Dzieci - do magnetofonow!
Ska`d 4 life !
Re: Miś w rytmach jamajka ska
Na płycie są jakieś stare znane hiciory dla dzieci, czy coś całkiem nowego? Chyba jutro przejdę się do empiku/inmedio. ![]()
Czy na pewno w tym numerze? Na stronie Misia nie ma wzmianki o płycie, a jako dodatek podają skrzyneczkę na skarby
Re: Miś w rytmach jamajka skaskrzyneczka na skarby to byla w sierpniowym numerze, cza leciec do kiosku bo jeszcze wykupia caly naklad
Re: Miś w rytmach jamajka skaPrawda to, strona milczy o płycie zupełnie, natomiast na pewno jest już ona w sprzedaży. Wszystkie utwory są zupełnie nowe, choć kilka zacnych inspiracji wprawne ucho usłyszy
myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
Re: Miś w rytmach jamajka skaale ekstra!
tylko samym czasopismem ogolnie ekhem wymiotuje bo pisalam o nim mgrke, trudno przemoge sie i zakupie skinhead reggae jest najs, a bigger boss jest cool
Re: Miś w rytmach jamajka skaFajny pomysł. Wrześniowy Miś kosztuje 7,99 zł. Właśnie łączę ze sobą cyferki. Muszę się dowiedzieć, kogo robot Olka spotkał na wycieczce do Dinoparku
ja żem słyszał, że kosztuje 11 z płytą, niestety myspace.com/thebartenderspl
myspace.com/ubquartet
To jakieś ploty. Kosztuje 7,99, a dodatkowo dostajesz jeszcze kolorową miarkę dla tych, co jeszcze rosną
Miarka przechyliła wagę, trza zaraz nabyć. ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: Miś w rytmach jamajka skaMasakra!!!!! Właśnie wysyłam żonę, niech dokona zakupu. W chacie będzie z dzieciakami gig!!!!!!!!
Dzisiaj zakupiłem gazetę - kosztuje 10,99 zł. Oprócz miarki i płyty dodali też książkę. Właśnie słucham CD. ![]()
Re: Miś w rytmach jamajka ska7,99 z cd i miarką.
ciekawe kiedy trasa koncertowa po przedszkolach? projekt popieram - lepiej dzieciom puszczać prawdziwą muzyką a nie jakieś disco polo zagrane na jednym klawiszu. dla swojego małego kupiłem i dziś słuchamy i tańczymy
Re: Miś w rytmach jamajka skaZajebiaszcze