St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
mp3mp3tak mi się przypomniało
że jakiś czas temu (nie na Slackersach przypadkiem? była rozmowa czy nie dalo by si gdzies miejsca na serwerze znalezc na jakies empeczy czy inne bajery. no i wlasnie sie dalo (przynajmniej na jakis czas) : aqualung.home.staszic.waw.pl vex.home.staszic.waw.pl tam wrzucilem na dobry poczatek 4 dosc przypadkowe acz calkiem przyjemne albumy. limit miejsca to cos kolo 200-300mb i tak sobie mysle ze raz na jakis czas jak najbardziej wskazane zeby zmienic obecny tam zestaw plikow i poza muzyczka dorzucic chocby jakis teledysk czy cus. jak ktos ma cos ciekawego i moze mi jakos udostepnic to nie powinno byc problemu zebym to wrzucil na serwer. milego sciagania, szybkich transferow i takie tam
tak jest - ma byc bez zadnych www - tak jak napisalem i nic wiecej
ewentualnie: www.staszic.waw.pl/~aqualung www.staszic.waw.pl/~vex jesli dalej nie dziala to jeszcze jedno co mi przychodzi do glowy to ze moga byc na serwerze jakies idiotyczne limity co do ilosci jednoczesnych polaczen, ale nie przewiduje zebyscie sie na te empeczy rzucili tak masowo zeby to w tym tkwil problem
no! to na aqualungu dorzucilem jeszcze 3 albumy:
madness, slackersow i tokyo ska narazie wiecej nie bedzie bo limit ostateczny mi sie skonczyl jak wszyscy zainteresowani posciagaja to dajcie znac moge poszukac czegos nowego.
nie wiem czy to na pewno ty mi zabroniles dostepu aqualung, ale wydaje mi sie ze po to sie wrzuca by ludzie mogli sciagnac, a nie im tego zabraniac