Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
Muzyka w samochodzie
Muzyka w samochodzieNapewno wielu z was posiada samochod chcialbym dowiedziec sie jakiej muzyki sluchacie w aucie ja osobiscie lubie posluchac swingu ( np.Big Bad Voodoo Daddy) jakis 2tonik (Hotknives) chetnie rowniez Marka Foggosa (big red car, car on a train) hehe mr.Review generalnie do samochodu to cos zywszego choc troszke spokoju typu The Orobians itp tez mile slyszane czasem skleje jakąs skladanke. Moze ktos z was zna cos godnego polecenia nie koniecznie Ska czy temu podobna muzyke.
Pochwale sie ze posiadam Opla Vectre B 2.5l 170KM "Swoje nory opuszaczają Potwory kiedyś wyżrą ci serce i wydrapją ci oczodoły" hyh
ja tam samochodu nie mam, ale jak z kimś jade to staram zabierać się to co mam na kasetach, a zarazem coś co pasuje prowadzącemu samochód więc głownie skauci, podwórkowi chuligani albo jakiś polski punk-rock lub Dead Kennedys
samochod?!? rower! dobre, nie za wolne ska z odpowiednio pozytywno-dynamizujacym flow (zadnych The Loafers czy nawet The Aggrolites (za wolni).
Kiedys lubilem tez punka odpalic, ale sie agresywniejszy na drodze robilem, a co ja kruszynka na rowerze moge dokazywac na ulicy wsrod sfrustrowanych kierowcow autobusow (ostatnio jednego spotkalem i byl dokladnie taki sfrustrowany jak sie spodziewalem ), a jak jest ska na uszach to nawet klakson odbieram jak dzwiek dla mojego dobra brzmiacy i w ogole mily jestem. BK Ska`d 4 life !