St. Petersburg Ska-Jazz Review na festiwalu Reggaeland
6 i 7 lipca w Płocku na plaży nad Wisłą odbędzie się VII edycja Festiwalu Muzyki Korzennej REGGAELAND. Organizatorzy co pewien czas ujawniają kolejnych zaproszonych... więcej » |
![]() |
Nawijacze w ska
I hop do góry
A co powiecie o The Toasters - Legal Shot. Rewelacyjny kawałek! "...Legal shot dem afi must know because we ruff ruff ragamuffin Legal shot dem afi must know because a ragamuffin Yes we ragga and we jumbo ohoh..." Noż kurcze, to się nie może nie podobać Płyta nie jest mi dobrze znana
a ja taki cuś wynalazłem na youtube.com. i mimo zem oprzeciez zwolennikiem tradycji jak najbradziuej to ten akurat... hmmm. mnie sie podoba...
apache indian i desmond dekker
hehe jak dla mnie to rewelacja, raz piosenka, a dwa to ta pani w białej bluzeczce STAY RUDE!!!!!!
własnie chciałem o tym napisać...jak dla mnie to jeden z lepszych kawałków z płyty "DUB 56". Jestem na tak, choć rozpowszechniająca się moda na dancehall i skoejto-pozerzy którzyu zamiast HH słuchaja teraz ragga mnie wku#$%wia! ![]()
Apropo tematu, to ja uwielbiam oto te dwa kawałki Bluekilli - i poza tym mają fajowe teledyski
der beste dr. deadlock stylee Nawijacze w ska? Jak najbardziej! ...zrobię se kogiel ukręcę mogiel
No no. Bardzo fajna sprawa. Takiego duetu sie bym niespodziewał. A 'teledysk' też niczego sobie