Mad Caddies + The Mugshots
2012-06-11, Warszawa
11 czerwca w Warszawie wystąpi grupa Mad Caddies grająca mieszankę punk rocka, ska, surf rocka i rockabilly. Dzień później 12 czerwca kalifornijczycy zawitają do... więcej » |
![]() |
Nie tylko samym ska ..... moje skarby :)
Nie tylko samym ska ..... moje skarby :)Ostatnio poświęciłem się troszkę. Zero koncertów. Delikatne popijawki. Niżej powód tego :
http://terrarium.com.pl/forum/viewtopic ... highlight= Teraz można zacząć pić Pozdrawiam ... Get ready for Rocksteady !
Re: Nie tylko samym ska ..... moje skarby :)
pracujesz teraz w zoo tak ?
wiem stępel że jadłeś już różne rzeczy ale Węża to chyba jeszcze nigdy nie jadłeś a takie zwierzaki to dużo piją ?
W zoo nie pracuje ... a szkoda. Piją dużo na szczęście przegotowanej z witaminami
... Get ready for Rocksteady !
no to naprawde niezle!
Fajnie gdybys je kiedys na jakis przeludniony swoje "stwory" wzial dla mnie rewelacja! Ska`d 4 life !
o dzizias w domu bym takich zwierzakow nie trzymal, ale uwazam ze sa piekne kolory itp
the pride is only thing the man is born with
ooo, o mnie frekwencja zmniejszyłaby się napewno, gwarantuję brrrrr I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant
ee tam ... Kocham gady Pozdrawiam GreeN ... Get ready for Rocksteady !