Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers
2012-06-02, Rzeszów
2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej » |
![]() |
nowa stara vespa (nie mowa o skuterach)
nowa stara vespa (nie mowa o skuterach)hmhm...
poszukuje chetnego/chetnej co by mi vespe ze tak powiem pozyczyla badz przegrala....bo cos jakos okazji do zebranai grosikow nie ma co by zakupic..a by sie posuchalo calej..o...!!! dajcei znaka m.
Mnie coś takiego osłabia. Ta płyta kosztuje 25 PLN, to tak dużo
Nie dziwne, że u nas płyty ska wydaje się średnio jedną rocznie, skoro wydawca wybuli w chuj kasy, a jakiś stefan ściągnie sobie z netu albo wypali od kulesia. Nie bądźcie takimi żydami ![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Wspierajmy Polskie ska projekty kupując oryginały,bo jak JIMMY JAZZ zrezygnuje z wydawania tego gatunku, to już tylko się powiesić. (bo kto inny będzie to robił?). Co do zachodnich płyt to rzeczywiście są dla nas za drogie, czyli sami sobie są winni...
24 AND 7 CREW Olsztyn
hmhm...moze i macie racje....chyba sie nawroce na wlasciwa droge...
ale po prsotu u mnei taki dolek finansowy ze hohohohoho.... a vespe to i tak bym wczesniej czy poznije orginalna kupilam.. jakis senstyment mam do tego zespolu..o! m.
Re: nowa stara vespa (nie mowa o skuterach)
no po prostu juz nie moge... przepraszam, czy to przez przypadek nie ty bredzilas o jakiejs skaknajpie w wawie? i to nie ty nie mialas z kim pojsc na koncert, mimo ze w tym miescie "mialas pomysl na knajpe" ? a teraz to... oslabiasz... skad ty sie urwalas? pozdr Ingiel
Ingiel, nie bądż taki surowy dla koleżanki, stało się coś?- Co do knajpy to też mi się to mało realne wydaje, ale nigdy nie mów nigdy. A pamiętasz jak mi głowe suszyłeś z zinem, że nie wyjdzie?-A tu prosze czary mary i jest
24 AND 7 CREW Olsztyn
ta johnny po jakim terminie pozdr Ingiel
Dobre, dobre Tak swoją drogą już tyle tego typu pomysłów o własnej miejscówce rodziło się w knajpie przy barze i umierało nastepnego dnia rano przyprawiając marzyciela o potworny ból głowy... Nie mówie, że to nierealne ale na wejście trzeba mieć minimum 3.000 pln i dużo chęci i uporu, zeby coś osiągnąć (jak w całym życiu). Jest taki pomysł, żeby zrobić takie miejsce "w klimacie" w stolicy i nawet są chętni do zrealizowania tego ale są inne priorytety życiowe i coraz bardziej wizja "ska" knajpy odsuwa się w czasie. Pożyjemy, zobaczymy. Może coś z tego wyjdzie... Nie mówię nic więcej bo nie chcę zapeszyć. Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!
Minimum 3.000. Założene działalności gospodarczej -500, wynajęcie lokalu- 800- 1000. Jeśli będziesz kupował piwo z jednego browaru i je sprzedawał- browar urządza Ci cały bar. Ta tylko kurwa nie wiem ile ta koncesja kosztuje... Na sam początek tylko na piwo... Wie ktoś? Więc myśle, że ledwo bo ledwo ale można się zmieścić w 3 tysiakach. No ale na nic takie gadanie sie nie zda- trzeba wziąć się do roboty P.S. Nie wyjąłem sobie z dupy tego co piszę tylko to wynik rozmów z Hirurgiem- tym typem co B 65 prowadził (dawne Kotły). Jak się pokombnuje to wszystko można zrobić z klimatyzacją i alufelgami włacznie Możesz mnie chamem zwać,
możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won, bo krew się będzie lać !!!