Skadictator & Upbeat Quartet + The Balangers 2012-06-02, Rzeszów

2 czerwca w rzeszowskim klubie Od Zmierzchu Do Świtu zawita Skadictator oraz Upbeat Quartet. Razem z nimi scenę dzielić będzie zespól The Balangers. O afterparty zadba... więcej »

nowa stara vespa (nie mowa o skuterach)

Inne dyskusje związane z muzyką

nowa stara vespa (nie mowa o skuterach)

Postprzez ska_lady Pt lut 27, 2004 20:01

hmhm...

poszukuje chetnego/chetnej co by mi vespe ze tak powiem pozyczyla badz przegrala....bo cos jakos okazji do zebranai grosikow nie ma co by zakupic..a by sie posuchalo calej..o...!!!

dajcei znaka

m.
ska_lady

Postprzez Pidzej Pt lut 27, 2004 23:05

No to ja proponuje program do sciagania dc++ tam napewno sie znajdzie bo ja tez mam z tamtad.
Pidzej

Postprzez STĘPEL So lut 28, 2004 10:38

Mnie coś takiego osłabia. Ta płyta kosztuje 25 PLN, to tak dużo :?: można sobie kilku browarów odmówić. Rozumiem, że ktoś ściąga płyty kapel z zachodu czy stanów, bo są nie dostępne, albo trzeba wybulić dużą kasę.

Nie dziwne, że u nas płyty ska wydaje się średnio jedną rocznie, skoro wydawca wybuli w chuj kasy, a jakiś stefan ściągnie sobie z netu albo wypali od kulesia. Nie bądźcie takimi żydami :!: :!: :!:
Obrazek
tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
STĘPEL

Postprzez jareg So lut 28, 2004 12:50

Święte słowa STĘPEL :!: :!: :!:
One more drink, one more fight, one day we might see the light!

Obrazek

Leszek R.I.P. :-(
Jebać Kaczora!!!
jareg

Postprzez skandal So lut 28, 2004 13:48

POIERAM STĘPLA :D :D
skandal

Postprzez skandal So lut 28, 2004 13:49

POIERAM STĘPLA :D :D
skandal

Postprzez Pidzej So lut 28, 2004 14:22

Spoko spoko prosze sie nie unosic ja sobie plyte kupilem ale najpierw sciagnalem zeby posluchac bo nie mam tyle kasy zeby w ciemno kupowac!!
Pidzej

Postprzez GAŁA So lut 28, 2004 15:33

Wspierajmy Polskie ska projekty kupując oryginały,bo jak JIMMY JAZZ zrezygnuje z wydawania tego gatunku, to już tylko się powiesić. (bo kto inny będzie to robił?). Co do zachodnich płyt to rzeczywiście są dla nas za drogie, czyli sami sobie są winni...
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez ska_lady So lut 28, 2004 16:23

hmhm...moze i macie racje....chyba sie nawroce na wlasciwa droge...

ale po prsotu u mnei taki dolek finansowy ze hohohohoho....

a vespe to i tak bym wczesniej czy poznije orginalna kupilam..

jakis senstyment mam do tego zespolu..o!

m.
ska_lady

Re: nowa stara vespa (nie mowa o skuterach)

Postprzez Ingiel So lut 28, 2004 17:47

ska_lady napisał(a):hmhm...

poszukuje chetnego/chetnej co by mi vespe ze tak powiem pozyczyla badz przegrala....bo cos jakos okazji do zebranai grosikow nie ma co by zakupic..a by sie posuchalo calej..o...!!!

dajcei znaka

m.

no po prostu juz nie moge... przepraszam, czy to przez przypadek nie ty bredzilas o jakiejs skaknajpie w wawie? i to nie ty nie mialas z kim pojsc na koncert, mimo ze w tym miescie "mialas pomysl na knajpe" ? a teraz to...

oslabiasz... skad ty sie urwalas?
pozdr Ingiel
Ingiel

Postprzez GAŁA So lut 28, 2004 20:44

Ingiel, nie bądż taki surowy dla koleżanki, stało się coś?- Co do knajpy to też mi się to mało realne wydaje, ale nigdy nie mów nigdy. A pamiętasz jak mi głowe suszyłeś z zinem, że nie wyjdzie?-A tu prosze czary mary i jest :wink:
24 AND 7 CREW Olsztyn
GAŁA

Postprzez Ingiel N lut 29, 2004 0:08

GAŁA napisał(a):Ingiel, nie bądż taki surowy dla koleżanki, stało się coś?- Co do knajpy to też mi się to mało realne wydaje, ale nigdy nie mów nigdy. A pamiętasz jak mi głowe suszyłeś z zinem, że nie wyjdzie?-A tu prosze czary mary i jest :wink:

ta johnny po jakim terminie ;) nie no spoko spoko, ale nie lubie bajko pisarzy, a panna to jak czytam elita wsrod nich;)
pozdr Ingiel
Ingiel

Postprzez Hippie_Hunter N lut 29, 2004 1:16

Ingiel napisał(a):no po prostu juz nie moge... przepraszam, czy to przez przypadek nie ty bredzilas o jakiejs skaknajpie w wawie? i to nie ty nie mialas z kim pojsc na koncert, mimo ze w tym miescie "mialas pomysl na knajpe" ? a teraz to...

oslabiasz... skad ty sie urwalas?

Dobre, dobre :lol: 25 zeta na płytkę nie ma, a na założenie knajpy ma.

Tak swoją drogą już tyle tego typu pomysłów o własnej miejscówce rodziło się w knajpie przy barze i umierało nastepnego dnia rano przyprawiając marzyciela o potworny ból głowy...

Nie mówie, że to nierealne ale na wejście trzeba mieć minimum 3.000 pln i dużo chęci i uporu, zeby coś osiągnąć (jak w całym życiu). Jest taki pomysł, żeby zrobić takie miejsce "w klimacie" w stolicy i nawet są chętni do zrealizowania tego ale są inne priorytety życiowe i coraz bardziej wizja "ska" knajpy odsuwa się w czasie. Pożyjemy, zobaczymy. Może coś z tego wyjdzie... Nie mówię nic więcej bo nie chcę zapeszyć.
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

bo krew się będzie lać !!!
Hippie_Hunter

Postprzez DirtyFinger N lut 29, 2004 10:06

trzy tysiace? nie malo jakos?

na moje pijackie oko to spooooro wiecej :?
DirtyFinger

Postprzez Hippie_Hunter N lut 29, 2004 11:45

Hippie_Hunter napisał(a):minimum 3.000 pln

Minimum 3.000. Założene działalności gospodarczej -500, wynajęcie lokalu- 800- 1000. Jeśli będziesz kupował piwo z jednego browaru i je sprzedawał- browar urządza Ci cały bar. Ta tylko kurwa nie wiem ile ta koncesja kosztuje... Na sam początek tylko na piwo... Wie ktoś? Więc myśle, że ledwo bo ledwo ale można się zmieścić w 3 tysiakach. No ale na nic takie gadanie sie nie zda- trzeba wziąć się do roboty :lol:

P.S. Nie wyjąłem sobie z dupy tego co piszę tylko to wynik rozmów z Hirurgiem- tym typem co B 65 prowadził (dawne Kotły). Jak się pokombnuje to wszystko można zrobić z klimatyzacją i alufelgami włacznie :lol:
Możesz mnie chamem zwać,

możesz mnie w mordę dać,

lecz od stolicy won,

bo krew się będzie lać !!!
Hippie_Hunter

Następna strona

Powrót do Inne